Σάλος στα social media για την Τζένιφερ Λόπεζ: Διαφημίζει αλκοολούχο ποτό ενώ η ίδια δεν πίνει - «Όλα για τα λεφτά» (φωτό & βίντεο)

Απογοητευμένοι οι θαυμαστές της που της θυμίζουν ότι ο σύζυγός της είχε πρόβλημα με το αλκοόλ

Η Τζένιφερ Λόπεζ βρέθηκε σε δύσκολη θέση και επικρίθηκε έντονα μετά την επιλογή που έκανε να διαφημίσει μάρκα αλκοολούχων ποτών.

Η Λατίνα σταρ δέχτηκε αντιδράσεις από τους θαυμαστές της, οι οποίοι σημείωσαν ότι η ίδια αφού δεν πίνει δεν είναι σε θέση να λανσάρει το προϊόν.

«Δουλεύω ασταμάτητα εδώ και δεκαετίες και συνειδητοποιώ όλο και περισσότερο πόσο σημαντικό είναι να απολαμβάνεις τη ζωή», λέει η τραγουδίστρια στο βίντεο για την προώθηση του ποτού.

«Ήθελα απλώς να δημιουργήσω κάτι καλύτερο - κάτι με καλύτερη γεύση, καλύτερα συστατικά, κάτι που θα ήθελα να πίνω με τους φίλους και την οικογένειά μου, και αυτό είναι το Delola».

Λίγα μόλις λεπτά αφότου η Λόπεζ ανέβασε το βίντεο, πολλοί από τους 240 εκατομμύρια followers της, απογοητεύτηκαν από την απόφαση της να διαφημίσει μια μάρκα αλκοόλ.

Δείτε τη διαφήμιση

«Ουάου. Αυτό είναι απογοητευτικό», έγραψε ένα άτομο. «Γιατί δεν δημιουργείτε μια μάρκα χωρίς αλκοόλ, δεδομένου ότι έχετε μιλήσει ανοιχτά για τις αρνητικές επιπτώσεις του αλκοόλ και επίσης έχετε πει ότι εσείς οι ίδιοι δεν πίνετε; Αυτό μοιάζει τόσο off-brand για εσάς, ειλικρινά περίεργο που πουλάτε αλκοόλ».

Ένας άλλος συμφώνησε, γράφοντας: «Jlo δεν πίνεις. Αυτό είναι σαν κάτι που είναι γνωστό και έχει επισημανθεί πολλές φορές. Εννοώ.... το καταλαβαίνω- τα χρήματα είναι χρήματα αλλά εσύ δεν πίνεις αλκοόλ». «Δεν πίνει καν. Το κάνει μόνο για τα χρήματα».

Διαβάστε ακόμη: Jennifer Lopez: Ποζάρει ολόγυμνη μόνο με τα παπούτσια της νέας της συλλογής - Τα ''νέα'' μακριά μαλλιά της (φωτό)

Ανάμεσα στα αμέτρητα αρνητικά σχόλια, ένας ήταν περίεργος για το λόγο που η Λόπεζ επέλεξε να λανσάρει μια μάρκα αλκοόλ, λαμβάνοντας υπόψη τα προβλήματα του συζύγου της Μπεν Άφλεκ με το αλκοόλ στο παρελθόν που τον οδήγησαν πολλές φορές σε κέντρο αποτοξίνωσης.

«Ο καπιταλισμός ξαναχτυπά», σχολίασε ένα άλλος. «Η J.Lo ήταν έμπνευση για μένα να μείνω μακριά από το αλκοόλ, μίλησε για το ότι σπάνια πίνει και αν πιει θα είναι μια γουλιά σε κάποια γιορτή, οπότε είναι κρίμα που προωθεί το αλκοόλ όταν υπάρχουν τόσα πολλά ωραία ποτά χωρίς αλκοόλ».

«Για να επιχειρηματολογήσουμε, σίγουρα είναι επιχείρηση και πρόκειται για χρήματα, αλλά απλά φαίνεται ψεύτικο να προωθεί το αλκοόλ με το πρόσχημα του "να ζεις λίγο", όταν μιλάει για το πόσο κακό είναι το αλκοόλ για το δέρμα της και δεν είναι μέρος του τρόπου ζωής της (για να μην αναφέρουμε τα προβλήματα του Μπεν στο παρελθόν). Αλλά, ε, όλοι θα το γυρίσουμε για ένα δολάριο, σωστά;».

Η Λόπεζ αποκάλυψε ότι αυτό το πρότζεκτ βρίσκεται στα σκαριά εδώ και δύο χρόνια, προσθέτοντας ότι το Lola είναι ένα παρατσούκλι που δείχνει την «πιο παιχνιδιάρικη, ανέμελη πλευρά της», σύμφωνα με το δελτίο Τύπου.

Διαβάστε ακόμη: Τζένιφερ Λόπεζ: Εκθαμβωτική με φανταχτερή κίτρινη τουαλέτα στην πρεμιέρα της ταινίας «Air» - Αγκαλιά με τον Μπεν της (φωτό - βίντεο)

Ο λόγος που η Λόπεζ δεν πίνει αλκοόλ
Η Τζένιφερ Λόπεζ έχει αποκαλύψει ότι προσπαθεί να μείνει μακριά από το ποτό και το κάπνισμα για να διατηρήσει το καταπληκτικό της δέρμα. Η J.Lo δεν καταναλώνει επίσης καφέ. «Δεν πίνω, δεν καπνίζω και δεν καταναλώνω καφεΐνη», δήλωσε στο παρελθόν στο Us Weekly και συμπληρώνει πως «Αυτό πραγματικά καταστρέφει το δέρμα σου καθώς μεγαλώνεις».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ