Ντέμι Λοβάτο: "Γλυκέ μου άγγελε" - Οι ευχές της τραγουδίστριας για τα γενέθλια του συντρόφου της (φωτό)

Μία τρυφερή ανάρτηση...

Μία σειρά από φωτογραφίες ανήρτησε η Ντέμι Λοβάτο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram για τα γενέθλια του συντρόφου της, τον μουσικό, Jutes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Lovato (@ddlovato)

Οι δυό τους είναι μαζί αρκετούς μήνες και φαίνονται πολύ ερωτευμένοι. 

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, έγραψε ένα πολύ τρυφερό κείμενο, στο οποίο του εκφράζει την αγάπη του και τον θαυμασμό της για τα όσα έχει περάσει, αλλά και για το πόσο τυχερή είναι που τον γνώρισε.

Διαβάστε ακόμη: Η Ντέμι Λοβάτο αποκαλύπτει: ''Διέλυσα τον αρραβώνα μου με τον Μαξ γιατί είμαι πολύ gay αυτή τη στιγμή για να παντρευτώ άνδρα''

"Γλυκιέ μου άγγελε - είναι επίσημα τα γενέθλιά σου!!! Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένη που θα σε γιορτάσω γιατί δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ερωτευμένη με τον υπέροχο, αστείο, σέξι, ταλαντούχο εαυτό σου. Περίμενα όλη μου τη ζωή να σε βρω και ανυπομονώ να γιορτάσουμε άλλα τόσα γενέθλια μαζί.. είσαι ένα κυριολεκτικό όνειρο που έγινε πραγματικότητα και είμαι τόσο ευγνώμων που σε αποκαλώ δικό μου. Να έχεις τα καλύτερα γενέθλια αγάπη μου.. σου αξίζει ο κόσμος και όχι μόνο!!!!Σε αγαπώ πολύ!", γράφει στη λεζάντα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ