Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σε γενικές γραμμές δεν είναι καλές μέρες για πολύ σοβαρές αποφάσεις τόσο στα οικονομικά όσο & στα αισθηματικά

Δείτε τις προβλέψεις της ημέρας

Η σπουδαιότερη αστρολογική όψη της Παρασκευής είναι η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό που βρίσκονται και οι δυο στον Ταύρο. Με την επιρροή αυτής της όψης μπορεί να προκύψουν ξαφνικές έλξεις και γνωριμίες, αλλά και ξαφνικές επιθυμίες για αγορές.

Στο κομμάτι των σχέσεων μπορεί να προκύψουν γνωριμίες μέσω διαδικτύου ή φλερτ σε εξόδους και μπορεί να υπάρχει ενθουσιασμός αλλά όχι διάρκεια. Ζήστε το χωρίς μεγάλες προσδοκίες

ΚΡΙΟΣ

Το να δαμάσετε την επιθυμία σας για αγορές και καλοπέραση δεν είναι πολύ εύκολο αγαπητοί μου Κριοί και η αλήθεια είναι ότι ακριβώς επειδή έχετε καλό και μερικές φορές ακριβό γούστο το να βρείτε κάτι πολυτελές σε μια καλή τιμή είναι μεγάλος πειρασμός για σας. Όμως πριν αρχίσετε τα παρορμητικά ψώνια, καλό θα ήταν να έχετε κάνει ένα καλό έλεγχο στα έξοδα και τα έσοδα σας για να μην βγείτε «από τα παράθυρα». Επειδή η όψη αυτή θα είναι κυρίαρχη μέχρι και την άλλη εβδομάδα προσέξτε ιδιαίτερα με τα έξοδα σας. Ακόμη καλό είναι να δείτε θέματα που άπτονται των κοινών οικονομικών με τον σύντροφο ή την οικογένεια σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το πολύ «μαζί», μολονότι είναι κάτι που πάντα επιδιώκετε, κάποιες φορές μπορεί να σας πνίγει και αυτό μπορεί να νιώσετε με τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Ουρανό στο ζώδιο σας σήμερα. Αν λοιπόν τα πράγματα είναι πολύ έντονα σε μια σχέση, καλύτερα να κάνετε ένα βήμα πίσω, να πάρετε απόσταση, και να τα δείτε λίγο πιο ψύχραιμα και αντικειμενικά. Μπορεί ένας ιδιαίτερα φορτισμένος συναισθηματικά διάλογος ακόμη και σε επαγγελματικό επίπεδο να σας ζορίσει περισσότερο. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το μυαλό σας λειτουργεί υπερεντατικά σήμερα Δίδυμοι μου και θα καταφέρετε να πείσετε τους άλλους με πιο εύκολο τρόπο για αυτά που σας ενδιαφέρουν. Παρόλα αυτά, προσέξτε μη χάσετε πολύτιμο χρόνο κολλώντας σε λεπτομέρειες ή ψάχνετε να βρείτε το λάθος εκεί που δεν υπάρχει. Η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να φέρει ξαφνικές και απρόοπτες αλλαγές είτε στον χώρο της δουλειάς είτε ακόμη και σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας με συνεργάτες.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ