Ιωάννα Μαλέσκου: Παντρεύτηκε στην Ραφήνα τον καλό της Κωνσταντίνο Δανιά - Λίγο πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά

 Ιωάννα Μαλέσκου επισημοποίησε την σχέση της με τον Κωνσταντίνο Δανιά λίγες μέρες πριν φέρει στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Υπό άκρα μυστικότητα παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Ραφήνας η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς.

Τπ ζευγάρι που σε λίγες μέρες θα υποδεχτεί στον κόσμο το πρώτο του παιδάκι πραγματοποίησε πολιτικό γάμο χθες, Πέμπτη, στις 12:00 το μεσημέρι. 

 

 

 

 

Δείτε επίσης: Ιωάννα Μαλέσκου: Κομψή εμφάνιση με total black look - Το δερμάτινο τζάκετ που ζηλέψαμε! (φωτό - βίντεο)

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εγκυμονούσα παρουσιάστρια αναμένεται να ανακοινώσει το ευχάριστο γεγονός μέσω ανάρτησής της στο Instagram.

 

 

 

 

Την Τετάρτη η Ιωάννα Μαλέσκου σε μία βραδινή της έξοδο ανέφερε στους δημοσιογράφους πως «o γάμος θα γίνει πολύ άμεσα, μιας και μετράμε πλέον μέρες. Διαδικαστικό είναι όλο. Πιο πολύ για το μωράκι και μετά βλέπουμε. Δεν έχουμε καταλήξει στο όνομα της κόρης μου, να τη δούμε κιόλας», ενώ για το αν θα κάνουν κάποια στιγμή και θρησκευτικό γάμο απάντησε πως «ακόμα δεν ξέρω».

 

 

NDP

Ιωάννα Μαλέσκου: «Ο σύντροφός μου είναι κούκλος»

Πρίν λίγες μέρες αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της και τον σύντροφό της. Ανυπομονεί να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. 

 

 

«Να πείτε και με έναν πόνο, αν και δεν θα είναι ένας, λένε. Μπήκαμε στο μήνα μας και μετράμε κυριολεκτικά αντίστροφα τώρα.. 

 

 

Ως προς τον τρόπο με τον οποίο ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στον σύντροφό της, ανέφερε πως του είπε απλά ότι «περιμένουμε μωράκι».

«Ο σύντροφός μου είναι κούκλος. Να πάρει το μωράκι τα πάντα από αυτόν», συμπλήρωσε η Ιωάννα Μαλέσκου.

 

 

 

 

«Δεν ξέρω αν πρέπει χρονικά να τοποθετήσω το πότε θα είναι σωστό και ιδανικό να γίνει η επιστροφή μου στην τηλεόραση. Σίγουρα όμως είναι κάτι που θέλω και εύχομαι να γίνει σωστά.

Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Δανιάς 

 

 

 

 

Ο 37χρονος Κωνσταντίνος Δανιάς είναι εκπαιδευτής σκύλων. Είναι ιδρυτής και ιδιοκτήτης του Dani Dogs, μίας εταιρείας που ειδικεύεται στην εκπαίδευση σκύλων, αλλά και σε στοχευμένα προϊόντα για σκύλους.

 

 

 

 

 

 

Μεγάλωσε και πήγε σχολείο στη Μυτιλήνη. Λατρεύει το wingfoil και το motocross. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ