Γεννητούρια στο Πριγκιπάτο του Λουξεμβούργου: Οι πρώτες φωτογραφίες του Πρίγκιπα François - Στα σύννεφα ο Guillaume & η Stephanie (φωτό)

Ο διάδοχος του θρόνου, πρίγκιπας Guillaume και η σύζυγός του καλωσόρισαν το δεύτερο παιδί τους.

Ο πρίγκιπας Guillaume και η πριγκίπισσα Stéphanie του Λουξεμβούργου παρουσίασαν τον νεογέννητο γιο τους πρίγκιπα François Henri Luis Marie Guillaume δύο ημέρες μετά τη γέννησή του.

Οι πρώτες φωτογραφίες του μικρού πρίγκιπα κυκλοφόρησαν την Τετάρτη 29 Μαρτίου.

"Ο διάδοχος και η πριγκίπισσα είναι στην ευχάριστη θέση να μοιραστούν μαζί σας τις πρώτες φωτογραφίες του πρίγκιπα Φρανσουά ", έγραψε η Μεγάλη Δουκική Αυλή του Λουξεμβούργου μαζί με τις γλυκές εικόνες στο Instagram. " Είναι βαθιά ευγνώμονες για τα ευγενικά μηνύματα που έχουν λάβει με αφορμή τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους"

Δείτε επίσης: Γεννημένος βασιλιάς: Ο μικρός πρίγκιπας Κάρολος του Λουξεμβούργου έκλεψε ξανά τις εντυπώσεις - Τον λάτρεψαν στην περιοδεία στα κέντρα φροντίδας ηλικιωμένων (φώτο)

Peut être une image de 1 personne, bébé et intérieur

Μετά τη γέννηση του γιου του πρίγκιπα Φρανσουά, ο πρίγκιπας Γκιγιόμ δήλωσε: "Για εμάς είναι μεγάλη χαρά να μπορούμε να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας αυτό το μωράκι. Είναι ήδη τόσο γλυκός".

Ο μεγαλύτερος αδελφός του Φρανσουά, ο πρίγκιπας Κάρολος, είναι ο δεύτερος στη σειρά διαδοχής του θρόνου. Ο πρίγκιπας Γκιγιόμ δήλωσε ότι ήταν μια "στιγμή μεγάλης χαράς" όταν οι γονείς του, ο μεγάλος δούκας Ανρί και η μεγάλη δούκισσα Μαρία Τερέζα, ήρθαν με τον Κάρολο στο νοσοκομείο για την πρώτη επίσκεψη.
Peut être une image de 1 personne et bébé

Facebook

"Ήταν πολύ γλυκιά η αντόιδραση του Καρόλου όταν έμαθε ότι γεννήθηκε ο Φρανσουά", αποκάλυψε ο royal μπαμπάς δύο παιδιών. "Ήταν τόσο ενθουσιασμένος που όταν τον συνάντησε,  πήγε κατευθείαν πάνω του. Έδωσε μεγάλη χαρά και σε εμάς και στους γονείς μου". 

Ο γάμος τους 

Ο πρίγκιπας Guillaume του Λουξεμβούργου και η σύζυγός του, πριγκίπισσα Stéphanie, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου πριν από 11 χρόνια

 

O θρησκευτικός γάμος του ζευγαριού τελέστηκε στο Καθεδρικό Ναό της Παναγίας του Λουξεμβούργου στις 20 Οκτωβρίου 2012, ενώ μία ημέρα νωρίτερα είχε πραγματοποιηθεί ο πολιτικός τους γάμος.

Στις 10 Μαΐου 2020 η Κληρονομική Μεγάλη Δούκισσα έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι, το οποίο ονομάστηκε Κάρολος.

 

 

Πλέον είναι ευτυχισμένοι γονείς, δύο υπέροχων αγοριών. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ