Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: Παίζει πιάνο μέσα στο πολυτελές της σπίτι και μας αφήνει άφωνους! - Το κρυφό, μοναδικό της ταλέντο (φωτό - βίντεο)

Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ, Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, μοιράστηκε ένα βίντεο με τους θαυμαστές της στο Instagram.

Εκτός από ταλέντο στην υποκριτική σκηνή, η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς θέλησε να μας αποκαλύψει τις δεξιότητές της στο πιάνο και το τραγούδι. Το βίντεο μέσα από το πολυτελές σπίτι της τράβηξε την προσοχή και απέσπασε πολλά σχόλια.

Στο βίντεο βλέπουμε την μεγάλη σταρ του κινηματογράφου να παίζει πιάνο και να τραγουδάει φορώντας μαύρα ρούχα με τους περισσότερους να εντυπωσιάζονται με τις δεξιότητές της.

Από μικρή η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς ενδιαφερόταν για την ηθοποιία και γενικά για τα πολιτιστικά. Πήγε σε καλλιτεχνικό σχολείο στο δυτικό Λονδίνο και μπήκε από νωρίς στον κόσμο του θεάτρου. Ξεκίνησε από το σχολείο να εμφανίζεται στη σκηνή, αφού ήταν μέλος της τοπικής χορευτικής ομάδας.

Το επίσημο ντεμπούτο στην υποκριτική το έκανε όταν βρέθηκε με τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην παράσταση «Annie» μια παραγωγή του Swansea Grand Theatre, ενός από τα μεγαλύτερα θέατρα της περιοχής Σουάνσι στην Ουαλία. Την περισσότερη δόξα, όμως, πήρε όταν βρέθηκε στο καστ της βρετανικής τηλεοπτικής σειράς «The darling buds of May», η οποία βασίστηκε στα μυθιστορήματα του Χέρμπερτ Έρνεστ Μπέιτς και έκανε επιτυχία την περίοδο 1991-1993. Λίγα χρόνια αργότερα άνοιξε τα φτερά της και έγινε μια από τις πιο εντυπωσιακές ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Ο ρόλος που την έκανε να ξεχωρίσει ήταν αυτός στο Traffic (2000), για τον οποίο έλαβε την πρώτη της υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα.

Διαβάστε ακόμη: Μάικλ Ντάγκλας - Κάθριν Ζέτα Τζόουνς : Γιορτάζουν τα γενέθλια του υπέροχου 22χρονου γιου τους (φωτό)

Μια από τις αγαπημένες γωνιές του σπιτιού της είναι το πιάνο της. Μάλιστα η ίδια γνωρίζει πολύ καλά να παίζει και να τραγουδά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ