Lady Amelia Spencer: H ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες με το νυφικό της από τον οίκο Versace - ''Η θεία μου θα ήταν υπερήφανη'' (φωτό - βίντεο)

Δείτε το πανέμορφο νυφικό της... 

Μετά από μεγάλη αναμονή, η ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Lady Amelia Spencer, μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες του νυφικού της - και έκανε μια γλυκιά ανάρτηση για την  αείμνηστη θεία της.

Στις 21 Μαρτίου, η Lady Amelia παντρεύτηκε τον Greg Mallett στο Quoin Rock Manor House στο Δυτικό Ακρωτήριο της Νότιας Αφρικής.

Δείτε επίσης: Lady Amelia Spencer: Η ανιψιά της Πριγκίπισσας Νταϊάνα παντρεύτηκε τον καλό της Greg Mallett - Ο γάμος έγινε στη Νότια Αφρική (φωτό)

 

Για πάνω από μία εβδομάδα, η νύφη - η οποία είναι κόρη του Earl Spencer, του μικρότερου αδελφού της πριγκίπισσας Νταϊάνα, και του πρώην μοντέλου Victoria Lockwood - παρέμεινε μυστικοπαθής σχετικά με τις λεπτομέρειες του φορέματός της.

Τώρα, σε ένα αποκλειστικό του Hello, η Amelia αποκάλυψε το φόρεμά της στο κοινό και μίλησε για το πώς απέτισε φόρο τιμής στην θεία της.

Για την τελετή, η Amelia φόρεσε ένα νυφικό κατά παραγγελία του Atelier Versace, για τη δημιουργία του οποίου χρειάστηκαν πάνω από δυόμισι μήνες.

 

Κατασκευασμένο από μεταξωτή δαντέλα rebrodé, το φόρεμα διαθέτει μια ουρά που ξεπερνά τα δύο μέτρα, κρύσταλλα Swarovski και ένα περίπλοκο φλοράλ μοτίβο σε όλο το μήκος του. Το συνδύασε με ένα μεταξωτό πέπλο από τούλι μήκους πέντε μέτρων και γόβες Jimmy Choo, σύμφωνα με το Hello.

Η επιλογή του σχεδιαστή από την Amelia ήταν αναμφίβολα ένα νεύμα στην αείμνηστη θεία της, η οποία ήταν στενή φίλη του ιδρυτή του οίκου, Gianni Versace.

"Νομίζω ότι [η Νταϊάνα] θα ήταν πολύ περήφανη αν με έβλεπε την ημέρα του γάμου μου", δήλωσε η Αμέλια στο δημοσίευμα. "Ξέρω ότι και η οικογένεια Versace αγαπάει πολύ την Diana, οπότε έχουμε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση"

"Είμαι το πιο τυχερό κορίτσι στον κόσμο", πρόσθεσε. "Είναι ειλικρινά το πιο όμορφο φόρεμα που έχω δει ποτέ. Ήταν η πιο ευτυχισμένη εμπειρία να δουλέψω με τον Versace. Κάθε μέλος της ομάδας τους ήταν σαν άγγελοι"

Η δίδυμη αδελφή της Amelia, Lady Eliza, ήταν η κουμπάρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, φόρεσε επίσης Versace, επιλέγοντας ένα κομψό, ροζ σατέν φόρεμα. Η μεγαλύτερη αδελφή τους, Kitty, ήταν μια από της παρανύμφους της Amelia και ήταν ντυμένη με Dolce & Gabbana.

O γάμος της

Η Λαίδη Αμέλια Σπένσερ και ο Γκρεγκ Μάλετ ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στη Νότια Αφρική.

 

Η τοποθεσία της τελετής, κοντά στο Κέιπ Τάουν, ήταν μια ιδιαίτερη επιλογή, καθώς εκεί πέρασε η νύφη, μεγάλο μέρος της παιδικής της ηλικίας.

«Σημαίνει τόσα πολλά για μένα που έγινε εδώ ο γάμος», είπε η Αμέλια στο περιοδικό Hello! . «Τα τελευταία 14 χρόνια, οι πιο ευτυχισμένες στιγμές μου και του Γκρεγκ ως ζευγάρι είναι εδώ. Είναι ακόμα πιο ξεχωριστό τώρα».

 

 

Δείτε επίσης: Η ανιψιά της Diana, Amelia Spencer, μόλις αρραβωνιάστηκε - Το εντυπωσιακό μονόπετρο & η ευχή του μπαμπά της (φωτό)

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν τα τρία αδέλφια της Λαίδης Αμέλια: η δίδυμη αδελφήτης Λαίδη Ελίζα, η μεγαλύτερη αδελφή της Λαίδη Κίτι και ο μικρότερος αδελφός της Σάμιουελ.

Η Αμέλια, 30 ετών, είναι κόρη του αδελφού της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Τσαρλς, 9ου κόμη Σπένσερ, και της πρώτης συζύγου του, Βικτόρια Άιτκεν.

Μετά από 11 χρόνια γνωριμίας, η Amelia και ο Greg ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον Ιούλιο του 2020.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ