Αποκαλυπτικός ο Γιάννης Στάνκογλου: ''Στη Νέα Υόρκη υπήρχαν ημέρες που μετρούσα τα χρήματά μου για να πάρω το μετρό''

Όσα είπε για την κόρη του και τον ρόλο της στην Μήδεια. 

Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε για την επαγγελματική του πορεία, τις οικονομικές δυσκολίες που βίωσε και τη σχέση με τα παιδιά του.

Ο ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» σχετικά με τον ρόλο του στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», μίλησε για τα νυχτερινά κέντρα, όπως ήταν στο παρελθόν.

«Παλιότερα, υπήρχαν σχεδόν κάθε φορά τσαμπουκάδες στα νυχτερινά κέντρα. Μου έχει συμβεί και εμένα. Μια φορά ένας φίλος μου πείραξε μια κοπέλα σε ένα μαγαζί. Εγώ ζήτησα συγγνώμη εκ μέρους του και παρόλα αυτά μας την έπεσαν», είπε.

 

 

Αναφέρθηκε στο διάστημα που έζησε στη Νέα Υόρκη, τονίζοντας: «Στη Νέα Υόρκη πήγα αρκετά απροετοίμαστος για να κυνηγήσω κάποια καριέρα. Μόλις είχα τελειώσει τη δραματική σχολή, ήταν πολύ δύσκολα οικονομικά».

«Υπήρχαν μέρες που μετρούσα τα χρήματά μου για να πάρω το μετρό. Οι δουλειές που έκανα εκεί ήταν σερβιτόρος και στο Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού, που έκανα την παράσταση "Closer". Είχα κάποιους φίλους, που είχαν τελειώσει τη δραματική σχολή, έδωσα εξετάσεις και πέρασα σε δύο δραματικές σχολές, χωρίς να ξέρω αν θέλω να το ακολουθήσω.

 

 

Πλήρωσα τη δραματική σχολή με κάποια χρήματα, που είχα πάρει από όταν δούλευα στις μονώσεις του μετρό», πρόσθεσε.

Δείτε επίσης:  Γιάννης Στάνκογλου: ''Έχω φάει κουκούλι ωμό, κροκόδειλο, γεννητικά όργανα ταύρου - Έχω κινδυνεύσει σε ταξίδι'' (βίντεο)

Τέλος, μίλησε για τα παιδιά του και τη στενή σχέση που έχει με την κόρη του. «Με αλλάξαν πολύ τα παιδιά μου. Έχω κάνει πίσω τον εγωκεντρισμό μου και με έχουν κάνει καλύτερο άνθρωπο. Με την κόρη μου μιλάμε πολύ, θα ήθελα να γνωρίσω και να κάνω μέχρι και παρέα με τον άνθρωπο που θα έχει δίπλα της.

 

 

Όταν είδα την κόρη μου στην Μήδεια, ένιωσα περήφανος, συγκινήθηκα, δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο καλή. Ήταν σαν κανονική ηθοποιός», σημείωσε ο δημοφιλής ηθοποιός.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ