O πρίγκιπας Χάρι στο Λονδίνο: Καμία συνάντηση με τον μπαμπά & τον αδελφό του - στα άκρα οι σχέσεις της βασιλικής οικογένειας

Ο Δούκας του Σάσεξ έκανε μια αιφνιδιαστική επίσκεψη  στο Λονδίνο τη Δευτέρα, παρευρισκόμενος στο Ανώτατο Δικαστήριο για μια νομική υπόθεση εναντίον της Associated Newspapers Ltd για παράνομη συλλογή πληροφοριών

Ο πρίγκιπας Χάρι επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο - αλλά πιθανότατα δεν θα δει τον βασιλιά Κάρολο ή τον πρίγκιπα Ουίλιαμ κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του.

Ο δούκας του Σάσεξ, 38 ετών, έκανε μια εμφάνιση έκπληξη στο Λονδίνο τη Δευτέρα, παρευρισκόμενος στην πρώτη ημέρα μιας νομικής υπόθεσης στην οποία ο ίδιος και άλλες εξέχουσες προσωπικότητες, συμπεριλαμβανομένων των Elton John και Elizabeth Hurley, μηνύουν την Associated Newspapers Ltd (ANL), εκδότρια της Daily Mail and Mail on Sunday, για παράνομη συλλογή πληροφοριών.

Σηματοδότησε την πρώτη φορά που ο πρίγκιπας Harry, ο οποίος μετακόμισε στην Καλιφόρνια με τη Meghan Markle και την οικογένειά τους το 2020 μετά την αποχώρησή τους από τους βασιλικούς τους ρόλους, επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ τον Σεπτέμβριο. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ βρίσκονταν ήδη στην Ευρώπη για μια σειρά φιλανθρωπικών εκδηλώσεων όταν η γιαγιά του πέθανε σε ηλικία 96 ετών.

O πρίγκιπας Χάρι επισκέφθηκε το Λονδίνο για να δείξει την υποστήριξή του στην υπόθεση και ενημέρωσε τόσο τον βασιλιά Κάρολο, 74 ετών, όσο και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, 40 ετών, ότι θα βρισκόταν στο Ηνωμένο Βασίλειο για τη διαδικασία.

Ωστόσο, είναι απίθανο ο Χάρι να δει τον πατέρα ή τον αδελφό του κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Τεταμένες οι σχέσεις της Βασιλικής οικογένειας; 

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν βρίσκεται στο σπίτι του στο Ουίνδσορ, ενώ ο ίδιος και η σύζυγός του, Κέιτ Μίντλετον, περνούν χρόνο με τα τρία παιδιά τους κατά τη διάρκεια ενός σχολικού διαλείμματος.

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας συνήθως προσπαθούν να περιορίσουν τα βασιλικά καθήκοντα στο ελάχιστο - και συχνά δραπετεύουν στο εξοχικό τους σπίτι του Anmer Hall στο Νόρφολκ - ενώ ο πρίγκιπας Τζορτζ, 9 ετών, η πριγκίπισσα Σάρλοτ, 7 ετών και ο πρίγκιπας Λούις, 4 ετών, είναι μακριά από το σχολείο, αναφέρει το People.

Ο βασιλιάς Κάρολος ήταν προγραμματισμένο να βρίσκεται στη Γαλλία αυτή την εβδομάδα για την πρώτη περιοδεία της βασιλείας του στο εξωτερικό . Ωστόσο, το ταξίδι αναβλήθηκε λόγω των ολοένα και πιο βίαιων ταραχών σε όλη τη χώρα.

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα, 75 ετών, θα συνεχίσουν με το σχέδιό τους να επισκεφθούν τη Γερμανία, φτάνοντας την Τετάρτη για την περιοδεία.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ