Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Με λίγη υπομονή και αισιοδοξία τα αφήνουμε όλα πίσω μας.

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας.

Η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους σε όλη τη διάρκεια της μέρας δίνοντας έμφαση στην επικοινωνία, στις επαφές, στις συζητήσεις, στις δοσοληψίες. Οι πιο σημαντικές της όψεις θα είναι τα εξάγωνα με τον Ερμή και τον Δία τις πρωινές ώρες μέχρι το απόγευμα, που δημιουργούν θετικές προοπτικές στη μέρα μας και μια τάση αισιοδοξίας.

Το βράδυ είναι λίγο πιο απαιτητικό, καθώς ο Ερμής σχηματίζει μια δευτερεύουσα μεν αλλά ενοχλητική όψη ημιτετραγώνου με τον Κρόνο, που δημιουργεί κάποια εμπόδια ή προβλήματα, ή ίσως και κάποια στενάχωρη είδηση. Με λίγη υπομονή και αισιοδοξία θα το αφήσουμε πίσω μας.

ΚΡΙΟ

Η Σελήνη από τους Διδύμους στρέφει την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν στην επικοινωνία, μπορεί να έχετε επαφές για δουλειά, συζητήσεις, κάποιες συσκέψεις και γενικώς να βρίσκεστε σε μια νοητική εγρήγορση. Αν είστε σε φάση αναζήτησης δουλειάς ή αν δεν είστε ικανοποιημένοι από την τωρινή εργασία σας, μην απογοητεύεστε. Όμως θα πρέπει να είστε αρκετά υπομονετικοί, γιατί ακόμη οι εξελίξεις δεν έρχονται όπως θέλετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους σήμερα σας προτρέπει να ασχοληθείτε προσεκτικά με τα οικονομικά σας θέματα, να βάλετε προτεραιότητες στις αποπληρωμές, να ψάξετε νέους πόρους για να ενισχύσετε το πορτοφόλι σας. Είναι ταυτόχρονα μια περίοδος που πρέπει να δείξετε την αυτοπεποίθηση σας με κάθε τρόπο, γιατί αυτό θα παίξει ρόλο και στις οικονομικές σας διεκδικήσεις. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας είναι ευνοϊκή για να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας υποθέσεις, να φροντίσετε την εμφάνιση σας, να βελτιώσετε το επαγγελματικό σας προφίλ και γενικώς να κάνετε επίκεντρο στη ζωή σας τις δικές σας ανάγκες και προτεραιότητες. Η Σελήνη τις πρωινές ώρες θα σχηματίσει θετικές όψεις με τον Ερμή και τον Δία δίνοντας έμφαση στη συλλογική δουλειά και θα αισθανθείτε τη στήριξη από τους συνεργάτες σας. Βέβαια ένα σχετικό άγχος θα υπάρχει και τη σημερινή μέρα, ειδικά προς το απόγευμα που σχηματίζεται το ημιτετράγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Κρόνο.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ