Σάλμα Χάγιεκ και ο δισεκατομμυριούχος σύζυγός της μαζεύουν σκουπίδια από τη θάλασσα: Οι διακοπές τους στην Ιορδανία - Δείτε φωτό και βίντεο

Το διάσημο ζευγάρι απόλαυσε τις μέρες ξεκούρασης στην Ιορδανία, έδειξε όμως και τις οικολογικές ευαισθησίες

H Σάλμα Χάγιεκ και ο σύζυγός της, ο δισεκατομμυριούχος Φρανσουά Ανρί Πινό απολαμβάνουν μια μαγευτική απόδραση στην ηλιόλουστη Ιορδανία και στέλνουν ένα σημαντικό μήνυμα.

Πέρα από τις εκδρομές, τις βόλτες με τις καμήλες και τα μαγευτικά τοπία, το ζευγάρι έκανε και κάτι καλό για το περιβάλλον.

Με στολές κατάδυσεις, Σάλμα Χάγιεκ και Πινό μαζεύουν σκουπίδια από το βυθό της θάλασσας

Σε ένα βίντεο που μοιράστηκε στο Instagram η ηθοποιός, δείχνει την ίδια και τον σύζυγό της με στολές και εξοπλισμό κατάδυσης να μαζεύουν σκουπίδια από το βυθό της θάλασσας.

«Κάτω από το νερό μοιραζόμαστε όλοι τα σκουπίδια. Ας μοιραστούμε όλοι την ευθύνη για ένα μέλλον με καθαρούς ωκεανούς και την επιβίωση των όμορφων και ζωτικών κοραλλιών μας» έγραψε στη λεζάντα του βίντεο η Σάλμα Χάγιεκ.

Διαβάστε ακόμα: Σάλμα Χάγιεκ: Λαμπερή εμφάνιση με την κόρη της στα Όσκαρ 2023 -Εντυπωσιακές, με κατακόκκινα φορέματα και οι δύο

Οι θαυμαστές της την επαίνεσαν για τη δουλειά που έκαναν εκείνη και ο σύζυγός της και για το γεγονός ότι μοιράστηκε αυτό το μήνυμα με τους 23 εκατομμύρια ακόλουθούς της. Ένας θαυμαστής της έγραψε: «Είσαι ένας σπουδαίος άνθρωπος» ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Σε ευχαριστώ, πραγματικά που περπατάς στέρεα πάνω στη στεριά ενώ είσαι κάτω από το νερό».

Ο φιλανθρωπικός οργανισμός Project Sea άφησε επίσης ένα σχόλιο που έγραφε: «Σας ευχαριστούμε που ρίχνετε φως στη σημασία της προστασίας των κοραλλιών μας!» ενώ πολλοί από τους οπαδούς της οργάνωσης ενθάρρυναν την Σάλμα Χάγιεκ να ενημερωθεί για το έργο της σχετικά με τον καθαρισμό των θαλασσών στην Άκαμπα.

Αξέχαστες διακοπές στην Ιορδανία για την Σάλμα Χάγιεκ

Η ηθοποιός είχε μοιραστεί νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα φωτογραφίες της από τις εντυπωσιακές διακοπές με τον σύζυγό της στην Ιορδανία.

Μαζί με τον σύζυγό της, Φρανσουά Ανρί Πινό, η Σάλμα Χάγιεκ εξερεύνησε τα αρχαία θαύματα του Wadi Rum και φρόντισε να μοιραστεί αποσπάσματα με τους ακόλουθούς της.

Η ηθοποιός, η οποία είναι λιβανέζικης καταγωγής, ξεχώριζε με την σατέν πράσινη μπλούζα της και το χαλαρό της παντελόνι, καθώς χάιδευε μια καμήλα.

Φρόντισε βέβαια να φωτογραφηθεί αγκαλιά και με τον σύζυγό της μπροστά στις επιβλητικές κατασκευές του Wadi Rum. «Περιπλανιέμαι στα αρχαία θαύματα της Ιορδανίας, ένα βήμα τη φορά» έγραψε στη λεζάντα του βίντεο.

Σε άλλη ανάρτηση στο Instagram, η Σάλμα Χάγιεκ φαίνεται να χαλαρώνει σε ένα παραδοσιακό majlis (αραβικός όρος για το παραδοσιακό καθιστικό), με ελάχιστον μακιγιάζ, αναδεικνύοντας την φυσική της ομορφιά. «Εισπνέοντας τη μαγεία της Ιορδανίας» έγραψε.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ