Ιρίνα Σάικ: Η Ρωσίδα καλλονή με το απίθανο σώμα - Καλογυμνασμένη με ένα μικροσκοπικό μπικίνι, αποκαλύπτει τα μυστικά της (φωτό & βίντεο)

Τι λέει το 37χρονο μοντέλο για το πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής που ακολουθεί

Η Ιρίνα Σάικ επιδείκνυε το γυμνασμένο της κορμί της φορώντας ένα μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι. Η Ρωσίδα καλλονή ενθουσίασε τους εκατομμύρια followers της στο Instagram.

Το 37χρονο supermodel φαινόταν να ακουμπάει σε μια ξύλινη πόρτα καθώς έβγαζε μερικές φωτογραφίες.

Η Ιρίνα - έχει αποκτήσει μια κόρη την Λέα με τον ηθοποιό Μπράντλεϊ Κούπερ – τα τελευταία χρόνια έχει δει την καριέρα της να εκτοξεύεται.

Το μοντέλο έχει μιλήσει στο παρελθόν για τη γυμναστική που ακολουθεί λέγοντας πως της αρέσει το jiu-jitsu.

Irina_Shayk

«Είναι μια ιαπωνική πειθαρχία αυτοάμυνας, αλλά επειδή υπάρχουν τόσοι πολλοί πιθανοί συνδυασμοί κινήσεων, προκαλώ συνεχώς το σώμα μου και να το ωθώ κάθε φορά στην εξάντληση», είχε πει για το πρόγραμμα που ακολουθεί στο Women's Health.

Irina_Shayk1

Όσον αφορά τη διατροφή, δήλωσε ότι αν και έχει μάλλον «γρήγορο μεταβολισμό», εξακολουθεί να επιδιώκει να βρει «μια ισορροπία μεταξύ φαγητού και γυμναστικής» γιατί όπως είπε: «όταν τρώω, τρώω πραγματικά».

«Είμαι από τη Ρωσία, οπότε έχω μεγαλώσει με χορταστικό φαγητό, όπως κρέας και ζυμαρικά και μαγειρευτές πατάτες σε θερμαντικές μερίδες, αλλά αν ετοιμάζομαι για μια φωτογράφιση ή μια εκπομπή, θα τρώω σαλάτες και σούπες, για να έχω μια επίπεδη κοιλιά. Στη συνέχεια, τρώω και ένα μπιφτέκι», είπε η Σάικ με χιούμορ.

Διαβάστε ακόμα: Μπράντλεϊ Κούπερ & Ιρίνα Σάικ: Μαζί δεν κάνουνε και χώρια δε μπορούνε! – Κοινή έξοδος για το πρώην ζευγάρι σε γκαλά στη Νέα Υόρκη

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ