Οι φήμες για το διαζύγιο του πρίγκιπα Αλβέρτου και της πριγκίπισσας Σαρλίν του Μονακό – Έσπασαν τη σιωπή τους

Δημοσίευμα έβαλε φωτιές στο Μονακό.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό και η σύζυγός του, πριγκίπισσα Charlene έσπασαν τη σιωπή τους και απάντησαν στις φήμες που τους θέλουν να χωρίζουν έπειτα από 12 χρόνια γάμου.

Το πριγκιπικό ζευγάρι του Μονακό διέψευσε επίσημα τις “κακόβουλες φήμες” ότι χωρίζει.

 

 

Η 44χρονη ολυμπιονίκης κολυμβήτρια γνώρισε τον πρίγκιπα Αλβέρτο σε μια αθλητική εκδήλωση το 2007 και το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του το 2010.

 

 

 

 

 

 

Η Charlene απουσίαζε από το Μονακό για το μεγαλύτερο μέρος του 2021, καθώς έκανε ιατρική θεραπεία στην πατρίδα της, τη Νότια Αφρική, και εισήχθη σε ελβετική κλινική για εξάντληση μετά την επιστροφή της.

Πλέον η πριγκίπισσα Charlene έχει επιστρέψει πλήρως στα καθήκοντά της και τις δημόσιες εμφανίσεις της, αλλά το γαλλικό περιοδικό ROYAUTÉ ισχυρίστηκε ότι το πριγκιπικό ζεύγος του Πριγκιπάτου των Μονεγάσκων βρίσκονται σε διαδικασία χωρισμού.

Διαβάστε ακόμη:Ο Βασιλιάς Αλβέρτος έγινε 65 ετών - H ολυμπιακή του πορεία, o γάμος του με την πριγκίπισσα Σαρλίν, τα εξώγαμα παιδιά

Το γραφείο Τύπου του Παλατιού δήλωσε ότι “διαψεύδουν επισήμως τις κακόβουλες φήμες που διακινεί το περιοδικό.“

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος: “Θα ήθελα να διαψεύσω επίσημα τις κακόβουλες φήμες που διακινεί το γαλλικό περιοδικό Royauté. Παρακαλώ αγνοήστε αυτό το άρθρο το οποίο είναι εντελώς αβάσιμο.”

 

 

 

 

 

 

Η φήμη απέκτησε δυναμική όταν το άρθρο αναδημοσιεύθηκε από κουτσομπολίστικες ιστοσελίδες, γεγονός που πυροδότησε εικασίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το πριγκιπικό ζεύγος παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2011 και το 2014 απέκτησαν δύο παιδιά, τα οκτάχρονα δίδυμα, τον διάδοχο πρίγκιπα Jacques και την πριγκίπισσα Gabriella.

Τα δίδυμα έχουν επίσης δύο ετεροθαλή αδέλφια την Jazmin Grace Grimaldi, η οποία γεννήθηκε το 1992, με την κτηματομεσίτρια Tamara Rotolo.

Διαβάστε ακόμη: Mας αρέσει το νέο minimal look της πριγκίπισσας Σαρλίν του Μονακό - stylish εμφάνιση για τα γενέθλια του αγαπημένου της Αλβέρτου

Επιβεβαιώθηκε ως κόρη του πρίγκιπα Αλβέρτου το 2006, όταν ήταν σχεδόν 16 ετών.

Το 2005 ο πρίγκιπας επιβεβαίωσε επίσης ότι είναι ο βιολογικός πατέρας του Alexandre Grimaldi-Coste, που γεννήθηκε το 2003, του οποίου η μητέρα είναι η Nicole Coste, πρώην αεροσυνοδός της Air France από το Τόγκο.

Διαβάστε ακόμη: Τα σικάτα γκρι σύνολα της πριγκίπισσας Σαρλίν - Βγήκε στο μπαλκόνι ο πρίγκιπας Αλβέρτος, παρά τον κορωνοϊό (φωτό)

Παρά τις φήμες σχετικά με το διαζύγιο, ο πρίγκιπας Αλβέρτος επιβεβαίωσε ότι θα παραστεί με τη σύζυγό του στη στέψη του βασιλιά Κάρολου τον Μάιο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ