Νέα Σμύρνη: Οι διάσημοι ιδιοκτήτες του Cavaliere, Μάρα Δαρμουσλή Βασίλης Τσατσάκης, Έλλη Αγγελιδάκη, Μανώλης Βαζαίος - Στάχτη το εστιατόριο (φωτό & βίντεο)

Ολοσχερώς κάηκε από εμπρησμό, γνωστό ιταλικό εστιατόριο επί της λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου.

Το εστιατόριο "Cavaliere" στη Νέα Σμύρνη ανήκει στο πρώην μοντέλο Μάρα Δαρμουσλή και στον σύζυγό της Βασίλη Τσατσάκη, ενώ συνιδιοκτήτες και μέτοχοι είναι ο επιχειρηματίας Γιάννης Τσαλαπάτης και η σύζυγός του, επίσης μοντέλο και γυμνάστρια των '90s, Έλλη Αγγελιδάκη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, συνιδιοκτήτης είναι και ο επιχειρηματίας Μανώλης Βαζαίος.

Ο Γιάννης Τσαλαπάτης είναι πατέρας της ραδιοφωνικής παραγωγού Φελίσια Λαπάτη. Η νεαρή ραδιοφωνική παραγωγός είχε λάβει μέρος και στο Survivor.

δαρμουσλη τσατσακησ

Ο σύζυγος της Μάρας Δαρμουσλή, Βασίλης Τσατσάκης, είναι και ο σεφ του εστιατορίου.

Διαβάστε ακόμα: Νέα Σμύρνη: Στο τμήμα Εκβιαστών ο εμπρησμός του εστιατορίου - Τι λέει η Μάρα Δαρμουσλή, ο σύζυγος της οποίας είναι συνιδιοκτήτης (φωτό & βίντεο)

ΑΓΓΕΛΙΔΑΚΗ

Η Έλλη Αγγελιδάκη

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα, ενώ στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ. Την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά, στο εστιατόριο βρισκόταν ένας αλλοδαπός υπάλληλος, που κατήγγειλε πως άγνωστοι έσπασαν τα τζάμια, πέταξαν κάτι μέσα και αμέσως εκδηλώθηκε η φωτιά.

ΔΑΡΜΟΥΣΛΗ

Η πρώτη αντίδραση της Μάρας Δαρμουσλή για τη φωτιά στο εστιατόριο

"Από τα δελτία ενημερώθηκα, δεν είμαι στο σημείο. Πήγε ο Βασίλης, ο άνδρας μου δηλαδή, για να ενημερωθεί από τις Αρχές. Αυτό έγινε στις 04:30-05:00 και το μάθαμε στις 07:00 γιατί εκείνη την ώρα έτυχε να ξυπνήσω εγώ για να θηλάσω. Εγώ ψάχνω πιο πολύ να δω αν είναι καλά, μην υπάρχουν τραυματίες, μην έχει χτυπήσει άνθρωπος", δήλωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1, η Μάρα Δαρμουσλή.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Η Μάρα Δαρμουσλή πρόσθεσε επίσης πως υπάρχουν κάμερες, αλλά δεν ξέρει ακριβώς πώς λειτουργούσε το κύκλωμα και πού έχει μείνει αρχείο καθως ήταν live κάμερες. "Το μαγαζί έχει καεί ολοσχερώς", συμπλήρωσε.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

"Ήταν μεγάλη επένδυση, από εκεί και πέρα, είμαι και μητέρα, έμαθα άνθρωποι κάηκαν. Ένα βρέφος πήγε στο Παίδων, εκεί πήγε το μυαλό μου πιο πολύ, μην έπαθε κανένας άνθρωπος τίποτα γιατί έβλεπα κι εγώ τις εικόνες με τον καπνό μέχρι που φαινόταν. Ήταν τρομακτική η φωτιά, δηλαδή τρομακτικό! Εμένα με ενδιαφέρει το καλό των ανθρώπων", είπε και κατέληξε:

"Δεν έχω, ούτε για τρομοκρατικά χτυπήματα, ούτε είχα απειλές, ούτε μισοί η οικογένεια μας, δεν είχαμε τέτοια θέματα. Να είμαστε καλά, με ενδιαφέρουν οι άνθρωποι να είναι καλά και από εκεί και πέρα υπάρχουν οι Αρχές και οι αρμόδιοι, οι οποίοι θα αναλάβουν και θα ψάξουν και θα δούνε τι θα γίνει".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ