Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Γιατί εκανε κράτηση σε εστιατόριο της Βαρσοβίας με το όνομα "Ντέιζι" - Με ποιους πήγε και τι έφαγε

Έκπληκτοι είδαν οι θαμώνες του Butero Bistro στη Βαρσοβία τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να γευματίζει σε διπλανό τραπέζι, το εστιατόριο είναι για γκέι

 

Έκπληκτοι είδαν οι θαμώνες του LGBTQ+ εστιατορίου Butero Bistro στη Βαρσοβία τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να γευματίζει σε διπλανό τραπέζι, σύμφωνα με το αποκλειστικό δημοσίευμα της Daily Mail.

Τις εικόνες ανέβασε στα social media ένας πελάτης του εστιατορίου στις οποίες φαίνεται ο πρίγκιπας να τρώει με υπαλλήλους του παλατιού του Κένσινγκτον και αμέσως έγιναν viral σε όλα τα τοπικά Μέσα. «Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι στηρίζει την κοινότητα που τόσο πολύ κακοποιείται από τις σημερινές αρχές στην Πολωνία» είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή είπε στην Daily Mail ότι ο Ουίλιαμ είχε ζητήσει να δειπνήσει με το προσωπικό του παλατιού σε ένα τοπικό εστιατόριο. «Η ομάδα από το Παλάτι του Κένσινγκτον έκλεισε ένα τοπικό εστιατόριο κοντά στο μέρος όπου βρίσκονταν και ο πρίγκιπας αποφάσισε να τους ακολουθήσει. Οι εργαζόμενοι εκτίμησαν ότι ήθελε να είναι μαζί τους. Ήταν μια υπέροχη βραδιά» είπε η πηγή.

Διαβάστε ακόμα: Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Πέρασε χρόνο με πρόσφυγες από την Ουκρανία - Κατέθεσε στεφάνι για τους νεκρούς του πολέμου

Το εστιατόριο άνοιξε τον περασμένο Νοέμβριο και προβάλλεται ως ένα φιλικό προς LGBTQ+ μέρος, με τον ιδιοκτήτη του Paweł Zasim να δηλώνει ότι το εστιατόριο «είναι ένας χώρος χωρίς αποκλεισμούς όπου όλοι μπορούν να αισθάνονται καλά».

«Δεν είχαμε ιδέα ότι θα ερχόταν. Είχαν κλείσει ένα τραπέζι στο όνομα Daisy, υποτίθεται ότι θα ήταν ένα πάρτι γενεθλίων. Αλλά τότε εμφανίστηκε ένας σωματοφύλακας και είπε ότι αυτό δεν θα ήταν το πάρτι γενεθλίων της Daisy και μετά μπήκε μέσα ο πρίγκιπας. Έφαγε σάντουιτς με χοιρινό, πιστεύω ότι του άρεσε» είπε.

 

Ο Ουίλιαμ επισκέφθηκε χθες το Ρζέσοβ -μόλις λίγα χιλιόμετρα από τα ουκρανικά σύνορα- πριν ταξιδέψει στη Βαρσοβία. Η επίσκεψή του καλύφθηκε από άκρα μυστικότητα.

Το πρωί της Πέμπτης κατέθεσε στεφάνι στον τάφο του Άγνωστου Στρατιώτη στη Βαρσοβία, κάτι που είχε κάνει και η γιαγιά του, η βασίλισσα Ελισάβετ, στην διάρκεια επίσκεψης το 1996.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ