Σπύρος Σούλης: Έξυπνες ιδέες για να δημιουργήσετε είσοδο στο μικρό σας διαμέρισμα - Θα δείτε θεαματική αλλαγή!

Μία ανύπαρκτη είσοδος παίρνει ζωή.

Η απουσία μιας σωστής εισόδου είναι πλήγμα για κάθε σπίτι. Πόσο μάλλον αν το σπίτι σας είναι μικρό και δυσκολεύεστε να δημιουργήσετε μία.

Αν δεν έχετε ένα τακτοποιημένο μέρος για να βγάλετε τα παπούτσια σας και να αφήσετε το μπουφάν σας είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθεί ακαταστασία σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα. Επειδή το σπίτι σας είναι μικρό, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να φτιάξετε μια πολύ όμορφη είσοδο που θα καλωσορίζει τους καλεσμένους σας. Παρακάτω θα βρείτε 7 έξυπνες ιδέες που αναφέρει φυσικά ο spirossoulis.com, και που θα σας εμπνεύσουν για να δημιουργήσετε τον δικό σας μοναδικό χώρο!

Φτιάξτε μια γωνιά με συρταριέρα 
Αν δεν έχετε κανονική είσοδο μπορείτε πάντα να δημιουργήσετε μία. Μια συρταριέρα είναι ιδανική, καθώς θα σας προσφέρει αρκετό αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να την διακοσμήσετε με κάδρα, όμορφα φυτά και άλλα διακοσμητικά.

είσοδο

Χρησιμοποιήστε ράφια 
Ο πιο απλός τρόπος για να φτιάξετε μια μικρή είσοδο είναι να επενδύσετε σε ξύλινα ράφια με γάντζους. Εκεί μπορείτε να κρεμάτε τα καπέλα, τις ομπρέλες και τα μπουφάν σας. Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε από κάτω και ένα μικρό παγκάκι για να δημιουργήσετε μια μικρή, αλλά πολύ όμορφη σύνθεση.

είσοδο

Βάλτε κάτι ξεχωριστό 
Όσο μικρή κι αν είναι η είσοδός σας υπάρχουν τρόποι για να την κάνετε να ξεχωρίσει. Ένας έξυπνος τρόπος είναι να επενδύσετε τον τοίχο με ξύλινες σανίδες σαν αυτές της παρακάτω φωτογραφίας. Θα δώσουν υφή και θα προσθέσουν οπτικό ενδιαφέρον. Έπειτα μπορείτε να προσθέσετε γάντζους, ράφια ή μικρά σκαμπό που θα ολοκληρώσουν τη σύνθεσή σας.

 

είσοδο

Αφήστε μια καρέκλα να πρωταγωνιστήσει 
Αν ο χώρος σας το επιτρέπει προσθέστε μια ιδιαίτερη καρέκλα στην είσοδο του σπιτιού σας. Θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη για να βάζετε τα παπούτσια σας και θα δώσει αίσθηση ζεστασιάς και φιλοξενίας. Αν θέλετε να απογειώσετε την είσοδο, συνδυάστε την καρέκλα με ένα μικρό χαλί.

είσοδο

Δώστε μια ευκαιρία στα σκούρα χρώματα 
Όταν ακούμε σκούρα χρώματα συνήθως σκεφτόμαστε ότι δεν ταιριάζουν στους μικρούς χώρους. Αυτό δεν ισχύει πάντα. Αν τα συνδυάσετε με λευκούς τοίχους και ένα χρωματιστό χαλί μπορείτε να κάνετε θαύματα. Ένας έξυπνος τρόπος για να κάνετε εντύπωση με ένα σκούρο χρώμα χωρίς να κλείσει ο χώρος είναι να το βάλετε στο εσωτερικό μέρος της πόρτας της εισόδου.

είσοδο

Χρησιμοποιήστε το ύψος για αποθήκευση 
Αν ο χώρος για ντουλάπια ή συρταριέρα δεν είναι αρκετός, σκεφτείτε το ενδεχόμενο της κάθετης αποθήκευσης. Ένα στενό και ψηλό έπιπλο σαν αυτό της παρακάτω φωτογραφίας είναι πολύ κομψό και παράλληλα πολύ πρακτικό.

είσοδο

Τοποθετήστε μία μονάδα αποθήκευσης 
Στο εμπόριο μπορείτε να βρείτε πολλές μονάδες αποθήκευσης για την είσοδο του σπιτιού σας. Μια μονάδα σαν την παρακάτω που συνδυάζει το μέταλλο με το ξύλο θα σας δώσει τον χώρο που χρειάζεστε για να αποθηκεύσετε τα πράγματά σας και παράλληλα θα τον αναβαθμίσει διακοσμητικά. 

είσοδο

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ