Ηλιούπολη: Στην ανακρίτρια ο προπονητής Τάε Κβον Ντο με βαριές κατηγορίες - «Έχω πέσει από τα σύννεφα» λέει σοκαρισμένος φίλος του (βίντεο)

Συνεχίζεται η έρευνα για το εάν συνέχιζε τη δράση του μέχρι να συλληφθεί

Το κατώφλι της 14ης τακτικής Ανακρίτριας αναμένεται να περάσει σήμερα, Παρασκευή (24/3) μετά το μεσημέρι ο 44χρονος προπονητής Τάε Κβον Ντο από την Ηλιούπολη ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε ανήλικες αθλήτριες.

Ο κατηγορούμενος, πατέρας ενός ανήλικου αγοριού, καλείται να αντικρούσει βαριές κατηγορίες που απαγγέλθηκαν σε βάρος του μετά τα όσα κατέθεσαν οι, ενήλικες πλέον, πρώην αθλήτριές του για την φρίκη που έζησαν χωρίς καν να γνωρίζει τότε η καθεμιά τους πως δεν ήταν το μοναδικό θύμα του «δάσκαλου». 

Διαβάστε ακόμη: Ηλιούπολη: Συνθήματα στη σχολή του 44χρονου προπονητή τάε κβον ντο  - Η γκαρσονιέρα, πως έστηνε "παγίδα" στα κορίτσια που βίαζε (βίντεο)

Σύμφωνα με όσα επισημαίνει η δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του προπονητή και μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι πράξεις του σε βάρος ανήλικων κοριτσιών φαίνεται να εκκινούν τουλάχιστον το 2009 και σε ότι αφορά τις πέντε καταγγέλλουσες να διαρκούν έως το 2020. Ο 44χρονος είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες του βιασμού κατά συρροή, της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών.

 

 

Οι μαρτυρίες των κοριτσιών για την κοινή πρακτική που εφάρμοζε ο προπονητής

Στις εξιστορήσεις τους οι πέντε καταγγέλλουσες φαίνεται να περιέγραψαν μία κοινή πρακτική που εφάρμοζε ο προπονητής για να καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των θυμάτων του τα οποία στην συνέχεια δεν κακοποιούνταν μόνο σωματικά αλλά και ψυχικά καθώς ο κατηγορούμενος ασκούσε ψυχολογική βία για να «σωπάσουν».

Η έρευνα για τη δράση του 44χρονου δεν αναμένεται ότι θα παραμείνει στο διάστημα που καταγράφεται στην δικογραφία, αλλά θα εξεταστεί εξονυχιστικά και η «μέχρι χθες» δράση του καθώς υπάρχουν πληροφορίες για συγκεκριμένα περιστατικά που έλαβαν χώρα λίγο πριν την σύλληψή του.

Προς αυτήν την κατεύθυνση ώθηση θα δώσουν τα στοιχεία που θα εξαχθούν από τις ηλεκτρονικές συσκευές του κατηγορούμενου ενώ σημαντική για νέες καταγγελίες ή πληροφορίες θεωρείται και η δημοσιοποίηση των στοιχείων του.

Το προφίλ που "έχτιζε" ο προπονητής :

 

 

Σοκαρισμένος φίλος του 44χρονου προπονητή που κατηγορείται για τον βιασμό κοριτσιών: «Έχω πέσει από τα σύννεφα»

Το σοκ που έχει πάθει από τις πληροφορίες που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας αναφορικά με τον προπονητή Τάε Κβον Ντο που κατηγορείται ότι βίασε ανήλικες αθλήτριες δεν μπορεί να ξεπεράσει φίλος του. «Έχω πέσει από τα σύννεφα» τόνισε σε συνέντευξή του το πρωί της Παρασκευής (24/3).

Όπως επεσήμανε ο φίλος του 44χρονου στην εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο η οικογένεια του προπονητή από την Ηλιούπολη και είπε ότι είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Διαβάστε ακόμη: Ηλιούπολη: Προπονητής τάε κβον ντο κατηγορείται για τον βιασμό τουλάχιστον 5 ανήλικων μαθητριών του – Βάναυσες και επώδυνες πράξεις

«Τον ξέρω από 15 χρόνια. Ο… γενικά δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά που ακούω. Έχω πέσει από τα σύννεφα. Πραγματικά όμως. Δηλαδή ακόμα και τώρα που συζητάω τον λόγο κι όλο αυτό δεν το χωράει το μυαλό μου. Με τον… κάναμε ψαρέματα μαζί. Δεν μπορώ να πω κάτι αρνητικό για τον… Δεν έχω δηλαδή, ήταν ένα παιδί πολύ ευγενικό, δεν έχω κάτι αρνητικό να πω για τα χρόνια που τον ξέρω. Όλο αυτό πραγματικά με έχει σοκάρει πάρα πολύ» ανέφερε ο φίλος του.

 

 

Ο φίλος του 44χρονου ανέφερε πως όλα τα χρόνια που τον γνωρίζει δεν είχε δει κάτι περιέργο. «Ούτε καν, ούτε καν. Το παιδί ήταν παντρεμένο, χώρισε, είχε ένα παιδάκι, παντού με τον γιο του, ούτε καν το μυαλό μου είχε πάει σε κάτι τέτοιο» είπε χαρακτηριστικά.

«Η οικογένειά του ό,τι και να είναι ο… δεν έχει να κάνει με όλο αυτό»

Αναφερόμενος δε στην κατάσταση της αδερφής του κατηγορούμενου είπε: «χθες ήμουν με την αδερφή του, μίλησα και με την μητέρα του στο τηλέφωνο. Είναι και οι δύο ράκος, αν μπορώ να πω αυτή την λέξη. Τους έχει έρθει ο ουρανός σφοντύλι κανονικά. Δεν το πιστεύουν, δεν μπορούν να το χωνέψουν. Η οικογένειά του ό,τι και να είναι ο… δεν έχει να κάνει με όλο αυτό».

«Χθες που ήμουν εκεί κι άκουγε για τον αδερφό της έβαζε τα κλάματα. Είναι τραγικό αυτό το πράγμα που έχει συμβεί. Εγώ όταν με πήρε χθες τηλέφωνο (αδελφή προπονητή) και μου τα’ λεγε, δεν παίζει της λέω έχει γίνει λάθος κάτι έχει γίνει δεν παίζει για τον…» σημείωσε κλείνοντας για την αδερφή του 44χρονου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ