Lady Margarita Armstrong Jones: "Ζαλίζει" η ομορφιά της 20χρονης εγγονής της πριγκίπισσας Μαργκρέτε - Είναι το νέο fashion icon; (φωτό)

Η άγνωστη γαλαζοαίματη που αξίζει να γνωρίσεις!

Η 20χρονη Λαίδη Μαργαρίτα Άρμστρονγκ-Τζόουνς έγινε το νέο εξώφυλλο του περιοδικού Tatler το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Μάιο, τον μήνα που θα γιορτάσει και η ίδια τα 21α γενέθλιά της.

Αν και δεν απασχολεί συχνά τα φώτα της δημοσιότητας, η Λαίδη Μαργαρίτα ήρθε ξανά στο προσκήνιο με τις εντυπωσιακές φωτογραφίες της.

Διαβάστε ακόμη: Η πιο ωραία vintage φωτό της ανεπανάληπτης λαίδη Νταϊάνα - Την ανέβασε η Vogue και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό

 

 

Η κόρη του κόμη του Σνόουντον και της Σερένα, κόμισσας του Σνόουντον, έχει πάρει κάτι από τον περιπετειώδη χαρακτήρα της γιαγιάς της, όπως αποκάλυψε στη συνέντευξη στο περιοδικό Tatler.

Η Λαίδη Μαργαρίτα ζει πλέον στο Παρίσι, όπως αναγράφεται στην Daily Mail. Η 26η στη σειρά για τον θρόνο εγγονή της πριγκίπισσας Μαργαρίτας (αδερφή της μακροβιότερης βασίλισσας, βασίλισσας Ελισάβετ) μετακόμισε στην πόλη του φωτός τον Σεπτέμβριο και ασχολείται με τις σπουδές της στο κόσμημα και τη φωτογραφία.

Τώρα, η Λαίδη Μαργαρίτα γίνεται για λίγο μοντέλο και αποδεικνύει πως είναι το νέο fashion it girl της γενιάς της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ