Χριστόφορος Παπακαλιάτης στη Ν. Υόρκη: Συγκινητική η στήριξη της ομογένειας στο Maestro - Καθοριστικός ο τρόπος που επικοινωνούσε τη δουλειά μας

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βρίσκεται αυτή την περίοδο στην Αμερική για το Maestro που προβάλλεται στο Netflix και το οποίο είναι στην πρώτη 10άδα της παγκόσμιας λίστας

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, σκηνοθέτης της εξαιρετικά επιτυχημένης σειράς «Maestro» που προβλήθηκε στην τηλεόραση του Mega και τώρα έχει μπει στο παγκόσμιο Netflix, παρευρέθηκε στη Νέα Υόρκη, για τη βράβευσή του από την ελληνική ομογένεια.

Στη λαμπερή τελετή που πραγματοποιήθηκε στον Καθεδρικό Ναό της Αρχιεπισκοπής της Νέας Υόρκης, ο επιτυχημένος σκηνοθέτης ευχαρίστησε συγκινημένος την ομογένεια για τη στήριξη στη σειρά του, ενώ ανέφερε πως διατηρεί ισχυρούς δεσμούς μαζί της.

Θέλοντας για άλλη μια φορά να δείξει την ευγνωμοσύνη του προς την ελληνική ομογένεια των ΗΠΑ, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου ευχαρίστησε όλους όσους στήριξαν και οργάνωσαν τη βραδιά της βράβευσής του.

Διαβάστε ακόμα: To Maestro σαρώνει στο Netfix: Ο Χριστόφορος ποζάρει με Βαρντάλος, Μενούνος, Στάμος και Σαράντος – Δείτε φωτό από τη ζωή του στις ΗΠΑ

Συγκεκριμένα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανέφερε πως «η Ελληνική ομογένεια στη Νέα Υόρκη πάντα με ένα καθοριστικό τρόπο, στήριζε και επικοινωνούσε τη δουλεία μας από την Ελλάδα, σε όλο τον κόσμο.

Η στήριξη τους για το Maestro in Blue είναι συγκινητική και εγώ δε θα μπορούσα να είμαι κάτι άλλο, πέρα από ευγνώμων για τη συγκέντρωση που έγινε προς τιμήν της σειράς μας.

Ευχαριστώ θερμά το Ελληνικό προξενείο @greeceinnewyork και τον Πρόξενο στη ΝΥ, Ντίνο Κωσταντίνου για την πρόσκληση, και όλους που στήριξαν και οργάνωσαν αυτήν τη βραδιά, το @megatvcom την @olgabornozi τον Νικο Μπορνοζη και την @yannadarilis».

Στο Top 10 του παγκόσμιου Netflix η σειρά «Maestro in Blue»

Μετά την τεράστια επιτυχία που είχε η σειρά «Maestro» στην Ελλάδα, τώρα συνεχίζει να σαρώνει και τις τηλεοπτικές οθόνες του εξωτερικού. Όπως γνωστοποίησε και ο ίδιος ο σκηνοθέτης, η σειρά βρίσκεται στο τοπ 10 των επιλογών των χρηστών στο Netflix των ΗΠΑ, αλλά και παγκοσμίως.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ