Lady Amelia Spencer: Η ανιψιά της Πριγκίπισσας Νταϊάνα παντρεύτηκε τον καλό της Greg Mallett - Ο γάμος έγινε στη Νότια Αφρική (φωτό)

Τα νεότερα για τον γάμο της... 

Η ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα είναι παντρεμένη!

Η Λαίδη Αμέλια Σπένσερ και ο Γκρεγκ Μάλετ ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στη Νότια Αφρική.

 

 

Η τοποθεσία της τελετής, κοντά στο Κέιπ Τάουν, ήταν μια ιδιαίτερη επιλογή, καθώς εκεί πέρασε η νύφη, μεγάλο μέρος της παιδικής της ηλικίας.

«Σημαίνει τόσα πολλά για μένα που έγινε εδώ ο γάμος», είπε η Αμέλια στο περιοδικό Hello! . «Τα τελευταία 14 χρόνια, οι πιο ευτυχισμένες στιγμές μου και του Γκρεγκ ως ζευγάρι είναι εδώ. Είναι ακόμα πιο ξεχωριστό τώρα».

 

 

Δείτε επίσης: Η ανιψιά της Diana, Amelia Spencer, μόλις αρραβωνιάστηκε - Το εντυπωσιακό μονόπετρο & η ευχή του μπαμπά της (φωτό)

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν τα τρία αδέλφια της Λαίδης Αμέλια: η δίδυμη αδελφήτης Λαίδη Ελίζα, η μεγαλύτερη αδελφή της Λαίδη Κίτι και ο μικρότερος αδελφός της Σάμιουελ.

Η Αμέλια, 30 ετών, είναι κόρη του αδελφού της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Τσαρλς, 9ου κόμη Σπένσερ, και της πρώτης συζύγου του, Βικτόρια Άιτκεν.

 

 

 

Μετά από 11 χρόνια γνωριμίας, η Amelia και ο Greg ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον Ιούλιο του 2020.

 

 

«Την καλύτερη μέρα της ζωής μου ανυπομονώ να περάσω για πάντα μαζί σου @gregmallett δεν θα μπορούσα να σε αγαπήσω περισσότερο», έγραψε το μοντέλο σε μια φωτογραφία της ίδιας στο Instagram. 
 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ