Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο 62χρονος πατέρας - Είχε κλειδωθεί με τα 2 παιδιά του στο αυτοκίνητο μαζί με φιάλες υγραερίου

Ισχυρίστηκε ότι ήθελε να φοβίσει την μητέρα τους, αλλά δεν έπεισε εισαγγελέα και ανακριτή

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία που έδωσε ο 62χρονος απόστρατος από την Θεσσαλονίκη, που κλειδώθηκε με τα παιδιά του μέσα σε αυτοκίνητο και στη συνέχεια άνοιξε φιάλες υγραερίου, με αποτέλεσμα όλοι να κινδυνεύσουν να πεθάνουν.

Όπως αναφέρει το grtimes.gr, κατά την απολογία του, ο κατηγορούμενος πατέρας, αρνήθηκε τις κατηγορίες. Ισχυρίστηκε ότι δεν σκόπευε να στερήσει τη ζωή των παιδιών του αλλά το έκανε για να φοβίσει τη μητέρα τους, με την οποία έχει διαφορές.

Διαβάστε ακόμα: Θεσσαλονίκη: Σοκάρει η περιγραφή του αστυνομικού που έσωσε τα δίδυμα- "Σπάσαμε με τσάπα το παρμπρίζ, ημιλιπόθυμος ο 62χρονος"

Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως προφυλακίστηκε.

Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για: απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, απόπειρα έκρηξης, από την οποία θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για ανθρώπους, οπλοφορία, σωματική βλάβη σε βάρος εγκύου συζύγου κατά τη διάρκεια του γάμου κατ’ εξακολούθηση και απειλή σε βάρος συζύγου κατά τη διάρκεια του γάμου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ