Βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας: Μπήκε σε ανοιξιάτικο mood - Το θεϊκό μπλε φόρεμα που επέλεξε - Που θα το βρείτε (φωτό & βίντεο)

Απογειώνει κάθε της outfit...

Η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας ήταν για άλλη μια φορά εντυπωσιακή μέσα στο μακρύ μπλε φόρεμα της, καθώς έκανε την πρώτη ανοιξιάτικη εμφάνιση της. 

Συγκεκριμένα, εμφανίστηκε με ένα αέρινο φόρεμα από τα Massimo Dutti, το οποίο είναι από παλιότερη συλλογή και το έχει φορέσει αρκετές φορές στο παρελθόν. Super chic στην απλότητά της, η 50χρονη Ισπανίδα γαλαζοαίματη το συνδύασε με ένα ζευγάρι δερμάτινες γόβες σε μπορντό απόχρωση από το ισπανικό brand Magrit.

 

 

 

 

 

 

Η βασίλισσα παρεβρέθει σε έκθεση για τον Antonio de Nebrija, ο οποίος έγραψε την πρώτη γραμματική για τα ισπανικά στη Σαλαμάνκα της Ισπανίας το 1492. Η κομψή royal φόρεσε ένα υπέροχο, αέρινο φόρεμα με ιδιαίτερο μοτίβο από τα Massimo Dutti, το οποίο κολάκευε ιδιαίτερα τη σιλουέτα της.

Διαβάστε ακόμη: Bασίλισσα Λετίσια - φωτιά στα κόκκινα: Το φόρεμα που μας πήρε τα μυαλά - Που θα το βρείτε (φωτό)

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη: "Femme fatale, τρελή και χίμαιρα": Το βιβλίο που αναστατώνει τη ζωή της βασίλισσας της Ισπανίας, Λετίσια – Το έγραψε ο πρώην της (φωτό)

Ανήκει στις royals που αποτελούν αληθινά fashion icons, καθώς φορά κομμάτια προσιτά σε ένα ευρύτερο κοινό, τα οποία υπογράφουν γνωστά high street brands -μάλιστα, τα φορά πάνω μια φορά! Το συγκεκριμένο κομμάτι, μάλιστα κοστίζει μόλις 119 λίρες!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ