Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Πέρασε χρόνο με πρόσφυγες από την Ουκρανία - Κατέθεσε στεφάνι για τους νεκρούς του πολέμου

Συνομίλησε με πρόσφυγες από την Ουκρανία! 

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ πραγματοποιεί επίσκεψη  στην Πολωνία τις τελευταίες ημέρες.

Το πρωί της Πέμπτης, ο πρίγκιπας της Ουαλίας, 40 ετών, είχε συνομιλίες με τον Πολωνό πρόεδρο Αντρέι Ντούντα, 50 ετών, στην πρωτεύουσα της Βαρσοβίας, απέτισε φόρο τιμής στους πεσόντες της χώρας και πέρασε χρόνο με πρόσφυγες από την Ουκρανία που έχουν εγκατασταθεί στη χώρα.

Δείτε επίσης:  Κέιτ Μίντλετον: Ασυναγώνιστη εμφάνιση με μπλε ραφ coat dress - Η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά

 

 

 

Μετά τη συνάντηση με τον Ντούντα, εκπρόσωπος του πρίγκιπα της Ουαλίας δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «η συζήτηση ήταν θερμή και φιλική και επικεντρώθηκε κυρίως στη συνεχιζόμενη σύγκρουση με τον πόλεμο στην Ουκρανία, ιδιαίτερα στον αντίκτυπό του στην πολωνική κοινωνία».

 

 

 

«Ο πρίγκιπας της Ουαλίας άδραξε την ευκαιρία να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο και τον πολωνικό λαό που έχουν κάνει τόσα πολλά για να υποστηρίξουν τον λαό της Ουκρανίας που κατέφυγε εδώ». «Συζήτησαν τη σημασία της ανάγκης για συνεχή υποστήριξη προς την Ουκρανία και τον λαό της».

«Ο Πρίγκιπας είπε ότι ανυπομονεί να δει τον Πρόεδρο και την Πρώτη Κυρία στη στέψη», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος. «Τον ευχαρίστησε επίσης που παρευρέθηκε στην κηδεία της αείμνηστης Βασίλισσας».

 

 

Η ημέρα ξεκίνησε με επίσκεψη στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στην καρδιά της παλιάς Βαρσοβίας, παρέχοντας στον πρίγκιπα Ουίλιαμ μια στιγμή περισυλλογής για όσους χάθηκαν σε συγκρούσεις σήμερα και για εκείνες που έχουν προηγηθεί, σύμφωνα με το People.

Εκεί, το 1996, κατέθεσαν στεφάνι οι αείμνηστοι παππούδες του Ουίλιαμ, βασίλισσα Ελισάβετ και πρίγκιπας Φίλιππος. Ακολούθησε τα βήματά τους, κάνοντας το ίδιο.

Για την περίσταση ο Ουίλιαμ φόρεσε ένα μαύρο κοστούμι με λευκό πουκάμισο και γραβάτα σχέδια. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ