Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η ζωή σας μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο, αρκεί να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας...

Η πιο σημαντική πλανητική αλλαγή, όχι μόνο της μέρας αλλά και ολόκληρης της χρονιάς, είναι η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο. Βέβαια προς το παρόν η παραμονή του θα είναι βραχεία σε αυτό το ζώδιο, καθώς θα παραμείνει μόνο μέχρι τις 10/6/23.

Στις 11/06 θα επιστρέψει στον Αιγόκερω ανάδρομος. Παρόλο που είναι ένας πολύ μικρός πλανήτης (μικρότερος και από τη Σελήνη), η δυναμική του στην αστρολογία είναι μεγάλη, αφού ό,τι αγγίζει το μεταμορφώνει. 

ΚΡΙΟΣ

Το σημαντικό νέο της μέρας είναι η δοκιμαστική είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο μετά από 15 ολόκληρα χρόνια που σας πολιορκούσε από τον Αιγόκερω. Προς το παρόν θα μείνει μέχρι τις 11/06 που θα επιστρέψει ανάδρομος στον Αιγόκερω για μερικούς μήνες. Την τελική θέση στον Υδροχόο θα τη λάβει το 2024.

Από αυτό το ζώδιο θα φέρει ριζικές αλλαγές σε ό,τι αφορά τον κοινωνικό σας κύκλο και τις φιλικές σας σχέσεις. Ίσως κάποια γεγονότα να σας κάνουν να αλλάξετε εντελώς τον τρόπο με τον οποίο σχετίζεστε με τους φίλους σας και να δείτε ποιοι είναι εκείνοι που αξίζουν να βρίσκονται δίπλα σας και ποιοι όχι. Είναι λοιπόν μια καλή ευκαιρία να απομακρύνετε από κοντά σας τοξικά άτομα και να κάνετε χώρο στη ζωή σας για ανθρώπους οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ξεκινά από σήμερα μια μακρά και γεμάτη αλλαγές πορεία στη ζωή σας, καθώς ο Πλούτωνας περνά στον τομέα της καριέρας και της κατεύθυνσης της ζωής σας. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο θα φέρει αλλαγές στον τομέα της καριέρας και της επαγγελματικής σας καταξίωσης. Κάποια γεγονότα θα σας αναγκάσουν να πάρετε αποφάσεις ζωής σχετικά με την πορεία που θα ακολουθήσετε από εδώ και στο εξής και δεν αποκλείεται να αναθεωρήσετε τους στόχους σας. Είναι βέβαιο ότι θα έχετε μεγάλη επιρροή στον κοινωνικό σας περίγυρο και θα σας δοθεί η ευκαιρία να αυξήσετε τη δύναμη σας, αρκεί να εργαστείτε πολύ σκληρά και να αποδείξετε την αξιοπιστία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ξεκινά από σήμερα μια πιο αισιόδοξη περίοδος, με τον Πλούτωνα να απομακρύνεται από τον 8ο οίκο του ωροσκοπίου σας έστω και για ένα τρίμηνο αρχικά. Η οριστική είσοδος του πλανήτη της μεταμόρφωσης στον φιλικό σας Υδροχόο θα συμβεί μέσα στο 2024. Με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ανθρώπους οι οποίοι θα έχουν τον ρόλο του μέντορα στη ζωή σας και θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε πνευματικά ή θα βιώσετε μοιραίες εμπειρίες οι οποίες θα διευρύνουν τους ορίζοντες σας.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ