Jennifer Lopez: Ποζάρει ολόγυμνη μόνο με τα παπούτσια της νέας της συλλογής - Τα ''νέα'' μακριά μαλλιά της (φωτό)

Νέα φλογερή φωτογράφιση...

Η Jennifer Lopez, μόλις ξεγυμνώθηκε για τη νέα διαφημιστική καμπάνια των παπουτσιών της.

Η 53χρονη σταρ μοιράστηκε νέες φωτογραφίες της καμπάνιας της με την ίδια να ποζάρει γυμνή μόνο με τα παπούτσια. 

 

 

Δείτε επίσης: Jennifer Lopez: Μέση δαχτυλίδι, γλουτοί αγαλματένιοι, επιδερμίδα φως- Τι κάνει ενώ είναι στην εμμηνόπαυση (φωτό)

 

Σε συνεργασία με την Resolve η Τζένιφερ Λόπεζ κυκλοφόρησε σειρά παπουτσιών. Τις τελευταίες ημέρες η Τζένιφερ Λόπεζ αναρτά φωτογραφίες της κολεξιόν της, με εντυπωσιακά ρούχα. 

 

 

 

 

Μία από αυτές τις φωτογραφίες δείχνει την 53χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιό με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα με κορδόνια που φτάνουν μέχρι τον μηρό. Μάλιστα τα μαλλιά της θυίζουν Ραπουνζέλ, αφού είναι πάρα πολύ μακριά. 

 

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Lopez είναι γυμνή για διαφημιστική καμπάνια. Για τα γενέθλιά της πέρυσι, η ηθοποιός μοιράστηκε ένα βίντεο με τον εαυτό της, συμπεριλαμβανομένου ενός πλάνου όπου πόζαρε γυμνή, για τη σειρά JLo Body.

 

 

Πόζαρε επίσης τόπλες τον Δεκέμβριο για τη μάρκα καλλυντικών της. 

Η Lopez μίλησε για το πώς βλέπει τον εαυτό της στα 50 κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τον Δεκέμβριο του 2020 στο ELLE.

«Καμία γυναίκα δεν θέλει να ακούσει πως είναι όμορφη για την ηλικία της» είχε δηλώσει μιλώντας για το νέο της brand. «Θέλεις να ακούσεις ότι είσαι όμορφη, ανεξαρτήτως ηλικίας. Για μένα και την εταιρία μου, αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δεν πρέπει να σου λένε ότι είσαι όμορφη για την ηλικία σου. Πρέπει να σου λένε απλά "ουάου, δείχνεις υπέροχη". Αυτός είναι ο σκοπός μας. Να κάνουμε τους πάντες να νιώθουν υπέροχοι, ανεξαρτήτως ηλικίας».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ