Amanda Bynes: Ξανά σε ψυχιατρική κλινική η ηθοποιός - Έτρεχε γυμνή στους δρόμους του Χόλιγουντ (φωτό - βίντεο)

Τι συμβαίνει με την υγεία της; 

Η Αμάντα Μπάινς έχει τεθεί σε ψυχιατρική κράτηση. 

Πηγή κοντά στην ηθοποιό επιβεβαιώνει στο NBC News στις 20 Μαρτίου ότι η 36χρονη ηθοποιός βρίσκεται στην κλινική 72 ωρες τώρα και προσθέτει: «Δεν έχει έρθει σε επαφή με την οικογένειά της εδώ και αρκετό καιρό».

Ο μακροχρόνιος δικηγόρος του Bynes δήλωσε στις 20 Μαρτίου ότι δεν ήταν σε θέση να σχολιάσει την κατάσταση.

 

 

«Τα τελευταία χρόνια, εργάζομαι σκληρά για να βελτιώσω την υγεία μου, ώστε να μπορώ να ζω και να εργάζομαι ανεξάρτητα και θα συνεχίσω να δίνω προτεραιότητα στην ευημερία μου σε αυτό το επόμενο κεφάλαιο», δήλωσε η Bynes σε δήλωση μέσω του δικηγόρου της, David Esquibias, στις 22 Μαρτίου 2022.

«Είμαι ενθουσιασμένος για τις επερχόμενες προσπάθειές μου - συμπεριλαμβανομένης της σειράς αρωμάτων μου - και ανυπομονώ να μοιραστώ περισσότερα όταν μπορώ».

 

 

Η 36χρονη ηθοποιός, γνωστή για τους ρόλους της σε παιδικές τηλεοπτικές σειρές όπως το «The Amanda Show» και την ταινία «Hairspray» (2007), περπατούσε άσκοπα, σαν να μην γνωρίζει πού βρίσκεται, σύμφωνα με το TMZ. Η ίδια η ηθοποιός κάλεσε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για να αναφέρει ότι μόλις είχε ένα ψυχωτικό επεισόδιο.

 

 

Πριν καλέσει τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, η Bynes σταμάτησε έναν οδηγό και του ζήτησε βοήθεια. Ο οδηγός τη μετέφερε σε κοντινό αστυνομικό τμήμα, όπου της παρασχέθηκε θεραπεία από εξειδικευμένη ομάδα ψυχικής υγείας. 

Η Bynes παλεύει εδώ και καιρό με την ψυχική της υγεία, μάλιστα είχε καταρρεύσει πάλι το 2014, σύμφωνα με το news24.com.

 

 

Το 2013, η ηθοποιός συμφώνησε να εισαχθεί σε κέντρο αποτοξίνωσης και, τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους, οι γονείς της έλαβαν προσωρινή κηδεμονία, η οποία παρατάθηκε για εννέα χρόνια.

 

 

Ένα χρόνο αργότερα, το 2014, κατηγόρησε τον πατέρα της ότι την κακοποιούσε λεκτικά και σωματικά σε ένα μήνυμα στο Twitter. Μήνες αργότερα, δήλωσε ότι ο πατέρας της δεν την είχε ποτέ κακοποιήσει, αλλά όπως είπε: «Το μικροτσίπ στον εγκέφαλό μου με έκανε να πω αυτά τα πράγματα». Σε ένα μεταγενέστερο μήνυμα στο Twitter, η Bynes ανακοίνωσε ότι είχε διαγνωστεί με διπολική διαταραχή.

Το 2018, η ηθοποιός ανακοίνωσε ότι ήταν νηφάλια τα τελευταία τέσσερα χρόνια και ζήτησε συγγνώμη για όσα είχε κάνει κατά τη διάρκεια των χρόνων της κατάχρησης ουσιών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ