To Maestro σαρώνει στο Netfix: Ο Χριστόφορος ποζάρει με Βαρντάλος, Μενούνος, Στάμος και Σαράντος – Δείτε φωτό από τη ζωή του στις ΗΠΑ

Το γεύμα Παπακαλιάτη με τον ισχυρό άνδρα του Netflix Τεντ Σαράντος, ελληνικής καταγωγής για την επιτυχία της σειράς του Maestro που είναι στις 10 πρώτες στον κόσμο

To «Maestro in Blue», όπως είναι το «Maestro» στο Netflix προβάλλεται πλέον παγκοσμίως και έχει κερδίσει το κοινό πέρα από τα σύνορα της Ελλάδας, αφού εξασφάλισε μία θέση στην δεκάδα της πλατφόρμας.

Με αφορμή τις πρώτες μέρες παγκόσμιας προβολής, αλλά και την επιτυχία της σειράς, ο επικεφαλής περιεχομένου και συνδιευθύνοντα συμβούλου στο Netflix, Τεντ Σαράντος, κάλεσε τον δημιουργό, Χριστόφορο Παπακαλιάτη, σε δείπνο στο Λος Άντζελες.

Μέσα από το προφίλ του στο Instagram, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανέβασε μερικές φωτογραφίες από το δείπνο και στη λεζάντα της δημοσίευσης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για όσα βιώνει αυτές τις μέρες με το «ταξίδι» της σειράς στο παγκόσμιο Netflix.

Το «παρών» έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Τζον Στάμος, η Νία Βαρντάλος και Μαρία Μενούνος.

«Ένα κάλεσμα από τον Τεντ Σαράντος για την επιτυχία του Maestro in Blue στις πρώτες του παγκόσμιες μέρες… Δεν έχω λόγια να εκφράσω την απέραντη ευγνωμοσύνη και ευτυχία για αυτό που έζησα εδώ στο ΛΑ και για την καταπληκτική υποδοχή…».

Η ανάρτηση του Τεντ Σαράντος

Μέσα από το δικό του Instagram, ο Τεντ Σαράντος ανέβασε και εκείνος τις φωτογραφίες του με τους Έλληνες καλεσμένους του και στη λεζάντα έγραψε: «Οι Έλληνες βγήκαν να γιορτάσουν Maestro In Blue- την 1η ελληνική πρωτότυπη σειρά που διανέμεται παγκοσμίως και είναι μόνο στο Netflix!».

Δείτε το σπίτι του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο Λος Άντζελες

Ο Τεντ Σαράντος στα Oscars

Το γράμμα του Χριστόφορου στην Μαρία Καβογιάννη

Αγαπημένη μου Μαρία,

Σου γράφω από το αεροπλάνο στην Αμερική όπου ήρθα για κάποιες συναντήσεις που γίνονται σε ΝΥ και ΛΑ για το Maestro.

Έβλεπα το βιντεάκι που είχαμε κάνει εκείνη τη μέρα στους Παξούς και σκεφτόμουν πως ό,τι ευχήθηκες για αυτήν την σειρά, τελικά συνέβη.

Μπορεί εμείς να κάναμε πλάκα αλλά εντέλει,το Maestro ανοίγει σήμερα σε όλον τον κόσμο.

Μαράκι, απο σήμερα θα μπορούν σε όλες τις χώρες και σε όλες τις γλώσσες να το παρακολουθήσουν θεατές που δεν έχουν δει ποτέ Ελληνική σειρά και που τώρα θα έχουν την ευκαιρία.

Μαρία;; Η σειρά μας από σήμερα παίζει σε Αμερική, Αυστραλία,Νέα Ζηλανδία, Ευρώπη,Ασία, Αφρική με τον τίτλο «Maestro in Blue».

Στα γράφω τώρα όλα αυτά για να μην τα ξεχάσω, γιατί με τόσο τρέξιμο και δουλειά δεν έχω προλάβει να το συνειδητοποιήσω και εγώ ακόμα όλο αυτό που γίνεται.

Και Μαράκι μου κάτι τελευταίο. Θέλω να σε ευχαριστήσω γι’αυτό που είσαι, (το γούρι μου)..Κι εσένα και όλους τους ηθοποιούς και τους συντελεστές και την παραγωγή και το Mega στην Ελλαδα γιατί όλοι μας συμβάλαμε ώστε η σειρά να είναι αυτή που είναι.

Μαράκι μου επιστρέφω σε λίγες μέρες και αν έχεις πάει στο χωριό γύρνα γιατί έχουμε πρόβες, ξεκινάμε γύρισμα και σε λίγο καιρό πάμε πάλι στο νησί!!!

Γίνεται χαμός από ετοιμασίες στην Αθήνα.

Υ.Γ.

Σου έστειλα τα πρώτα 4 επεισόδια.Τα διάβασες;;;

Πρόσεχε μη τα χάσεις πουθενά και διαρρεύσει τίποτα. Α και Μαράκι;;

Netflix από σήμερα worldwide ( αν σε ρωτήσει κανείς από εξωτερικό)

Σ’αγαπώ

Χ.Π.

Η απάντηση της Μαρίας στο γράμμα του Χριστόφορου

Χριστοφορακο μου! Μολις διαβασα το γραμματακι σου και θελω να σου πω ποσο ευτυχισμενη με εκανες που τηρησες την υποσχεση σου και μας ταξιδευεις σε ολο τον κόσμο ,και που ολος ο κοσμος θα εχει την τυχη να δει αυτο το φως και τη γλυκα της ψυχης σου..σευχαριστω που σε εχω στη ζωη μου..εισαι παντα μεσα στην καρδια μου,με συγκινεις με κανεις χαρουμενη περηφανη.. και ναι τα επεισοδιακια μας τα διαβασα ειναι υπεροχα και ανυπομονω να ξεκινησουμε!!!

Μην ανησυχείς δεν θα τα χασω ποτε! Ναι worldwide!!!!! Ξερω!

Σ αγαπω μεχρι τον ουρανο και ακομη πιο ψηλα!!!!!! 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ