Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Έντονη επιθυμία μας θα είναι να δούμε τους στόχους μας να υλοποιούνται

Δείτε τις προβλέψεις της ημέρας

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον πύρινο Κριό, φέροντας ακόμη την επιρροή της εαρινής ισημερίας και της Νέας Σελήνης, και έντονη επιθυμία μας θα είναι να δούμε τους στόχους μας να υλοποιούνται. Οι δυο πιο σημαντικές της όψεις θα είναι η σύνοδος με τον Χείρωνα και η σύνοδος με τον Δία. Το να ολοκληρώσουμε ό,τι βρίσκεται σε εκκρεμότητα και να προωθήσουμε τα σχέδια μας είναι μέσα στα σενάρια της ημέρας, αρκεί να είμαστε κάπως πιο υπομονετικοί και να σχεδιάζουμε κάθε βήμα μας στη λεπτομέρεια του. 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη συναντά τον Χείρωνα και τον Δία στο ζώδιο σας, δίνοντας σας από τη μια ιδιαίτερη ευαισθησία κι από την άλλη μεγαλύτερο ενθουσιασμό αναφορικά με τους στόχους σας. Πριν σας πιάσει πανικός και αρχίσετε να αγχώνεστε και να πιέζετε τον εαυτό σας για να ολοκληρώσετε τον στόχο σας σήμερα προσπαθήστε να είστε πιο υπομονετικοί. Μπορείτε να επιτύχετε πρόοδο χωρίς να ζορίζετε τον εαυτό σας. Επίσης σήμερα η καλύτερη αντιμετώπιση είναι το χιούμορ και το γέλιο. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στον Κριό και θα σας απασχολήσουν κυρίως δύο θέματα. Το ένα είναι η υγεία και το άλλο η εργασία. Ίσως με κάποιο έμμεσο τρόπο η Σελήνη να σας προειδοποιεί ότι δεν γίνεται να παραμελείτε τον εαυτό σας και να βάζετε σε προτεραιότητα τους άλλους. Το άλλο για το οποίο οφείλετε να είστε ψύχραιμοι, αλλά και συνεπείς, είναι η δουλειά

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα είναι βατή. Κάποια πράγματα πλέον αρχίζουν να ωριμάζουν μέσα σας και δεν πρόκειται να δεχτείτε κανένα συμβιβασμό σε αυτά που σκέφτεστε να κάνετε. Μην βιάζεστε όμως. Μπορεί αυτή τη στιγμή να μην υπάρχουν πολλές εξελίξεις κι αυτό να σας κάνει ανυπόμονους, θα έχετε όμως αρκετή συμπάθεια και στήριξη από το περιβάλλον σας, η οποία θα σας κάνει να αισθανθείτε πολύ καλύτερα. Νεότερα άτομα του περιβάλλοντός σας ίσως να παραδειγματιστούν από ορισμένες δράσεις και πρωτοβουλίες σας. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ