OPPO Find N2 Flip: Το νέο αναδιπλούμενο Smartphone αποκλειστικά σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ!

Δωρεάν 3 χρόνια εγγύηση, δυνατότητα αγοράς με δόσεις χωρίς κάρτα και δώρο οι τόκοι, φθηνότερα στα προγράμματα COSMOTE!

Το νέο αναδιπλούμενο Smartphone OPPO Find N2 Flip φέρνουν αποκλειστικά στην Ελλάδα η COSMOTE και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, στα καταστήματά τους, αλλά και online στα www.cosmote.gr και www.germanos.gr. Η νέα premium συσκευή της OPPO εντυπωσιάζει με τις ισχυρές της επιδόσεις, τον κομψό και ποιοτικό σχεδιασμό, αλλά και τις φωτογραφικές της δυνατότητες. Κατασκευασμένο από ατσάλι υψηλής αντοχής, εξαιρετικά συμπαγές και σχεδιασμένο να αντέχει πάνω από 400.00 αναδιπλώσεις, το νέο Smartphone OPPO Find N2 Flip ικανοποιεί τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού χρήστη.

Με την αναδιπλούμενη κύρια οθόνη AMOLED 6,8’’ και την εξωτερική AMOLED 3,26’’ (την μεγαλύτερη του είδους της), οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν έως και 6 ειδοποιήσεις τη φορά και να διαχειρίζονται άλλες απλές εργασίες (γρήγορη απάντηση σε μηνύματα/κλήσεις, ηχογράφηση, εναλλαγή ρυθμίσεων κλπ), χωρίς να χρειάζεται να ανοίξουν τη συσκευή τους. Είναι εξοπλισμένο με το πιο πρόσφατο λογισμικό ColorOs 13, παρέχοντας για τέσσερα χρόνια σημαντικές ενημερώσεις ColorOS και για πέντε χρόνια ενημερώσεις ασφαλείας.

Με την υπογραφή του φημισμένου κατασκευαστή Hasselblad, η νέα flagship συσκευή της OPPO διαθέτει κορυφαίο σύστημα κάμερας (κύρια κάμερα 50 MP με αισθητήρα Sony ΙΜΧ890 και selfie κάμερα 32 MP), για μια μοναδική εμπειρία φωτογράφισης, με ζωντανά χρώματα, ανεξάρτητα από τις συνθήκες φωτισμού. Η λειτουργία FlexForm μετατρέπει τη συσκευή σε τρίποδο που τραβά φωτογραφίες με μία μόλις κίνηση του χεριού που ενεργοποιεί το κλείστρο.

To OPPO Find N2 Flip διαθέτει, επίσης, στερεοφωνικά ηχεία, μπαταρία 4.300 mAh που διαρκεί όλη μέρα, ενώ χάρη στη δυνατότητα γρήγορης φόρτισης 44W SUPERVOOC, μπορεί να φορτιστεί στο 100% σε λιγότερο από μία ώρα. Το OPPO Find N2 Flip είναι 5G, πιστοποιημένο στο δίκτυο COSMOTE, για να μπορούν οι χρήστες να απολαμβάνουν τις ταχύτητες και τις δυνατότητες του μεγαλύτερου 5G δικτύου στη χώρα 1 , με πάνω από 80% πανελλαδική πληθυσμιακή κάλυψη 2 . Οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν το OPPO Find N2 Flip στα 999,90€ 3 (ή από 20,83€/μήνα σε έως 48 άτοκες δόσεις 4 ) ή φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE GIGAMAX.

Εναλλακτικά, στα φυσικά καταστήματα μπορούν να τα αποκτήσουν και με δόσεις χωρίς κάρτα και μάλιστα να γλυτώσουν τους τόκους. Επιπλέον, με την αγορά του OPPO Find N2 Flip οι καταναλωτές παίρνουν 3 χρόνια δωρεάν εγγύηση, ενώ μπορούν να διεκδικήσουν μέσω κλήρωσης και ένα από τα δύο VIP εισιτήρια για να παρακολουθήσουν από κοντά τον τελικό του UEFA Champions League στην Κωνσταντινούπολη. Η συσκευή διατίθεται σε 2 χρώματα, μαύρο και μωβ (Astral Black, Moonlit Purple), και μπορεί να συνδυαστεί με μια μεγάλη γκάμα από αξεσουάρ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ