Σταυρούλα Πολάκη: Καλλονή η κόρη του Παύλου Πολάκη - Δίμετρη Κρητικιά με γαλανά μάτια - Η 23χρονη φοιτήτρια της Νομικής (φωτό)

Η 23χρονη Σταυρούλα μαγεύει με την ομορφιά της!

Ο Παύλος Πολάκης είναι αδιαμφισβήτητα ένας πολιτικός με έντονη προσωπικότητα. To όνομά του τον τελευταίο καιρό συζητιέται ιδιαιτέρως, αφού σήκωσε «μπαϊράκι» ενάντια στην επίσημη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ με εμπρηστική του ανάρτηση στοχοποίησε δημοσιογράφους, δικαστές και τραπεζίτες, προκαλώντας την οργή της κυβέρνησης και της ελάσσονος αντιπολίτευσης.

Διαβάστε ακόμη: ΣΥΡΙΖΑ: Δεύτερη ευκαιρία Τσίπρα σε Πολάκη - «Πράσινο φως» για τη συμμετοχή του στα ψηφοδέλτια

Ο ίδιος, αν και βρίσκεται διαρκώς στο επίκεντρο των Μέσων, φροντίζει να κρατά την προσωπική και οικογενειακή του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι πατέρας δύο κοριτσιών, της Σταυρούλας και της Πέρσας, τις οποίες υπεραγαπά και βάζει πάνω από όλα.


facebook: Σταυρούλα Π.

Ειδικότερα, η μεγαλύτερη κόρη, η Σταυρούλα Πολάκη είναι σήμερα 23 ετών και φοιτήτρια Νομικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Επίσης, αγαπά τα social media και φροντίζει να αναρτά συχνά φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Όπως θα διαπιστώσετε και μόνοι σας, η Σταυρούλα είναι μια κούκλα. Πανύψηλη, μελαχρινή και με γαλανά μάτια, θα λέγαμε πως άνετα θα μπορούσε να είναι και μοντέλο.

Η 23χρονη διαθέτη ένα καλλίγραμμο σώμα και ένα πρόσωπο με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και βλέμμα που μαγνητίζει. Η παρουσία της σίγουρα πως δεν περνάει απαρατήρητη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ