Π.Τουτουντζής: "Έχω δώσει μάχες για να δείξω τον έρωτα μου" - "Με έχουν διώξει από μαγαζί επειδή ήμουν εκδηλωτικός με τον σύζυγο μου" (βίντεο)

"Εγώ ακόμα δίνω μάχη. Αυτά τα βρίσκω πολύ κλισέ. Αφήστε τους ανθρώπους να ζήσουν", τόνισε ο Παντελής Τουτουντζής.

Καλεσμένος στο πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε το πρωινό της Δευτέρας ο Παντελής Τουτουντζής. Ο γνωστός make-up artist, που φέτος συμμετέχει στο J2US στο πλάι της Κατερίνας Στανίση, με αφορμή τη συνάντηση Βανδή-Ρέμου επί σκηνής, σχολίασε το σκηνικό των προηγούμενων εβδομάδων ανάμεσα στην τραγουδίστρια και τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη.

«Με ρώτησε μια φορά μία δημοσιογράφος και της λέω: εμένα ρωτάς αν με πειράζει το να εκφράζει κάποιος τα συναισθήματά του; Εμένα με ρωτάς αν με πειράζει το αν χαίρεται κάποιος με αυτό που έχει στη ζωή του; Στην τελική, πού το έκανε η γυναίκα; Σε ένα κέντρο διασκέδασης», ανέφερε αρχικά ο Παντελής Τουτουντζής.

 

Διαβάστε ακόμη: Παντελής Τουτουντζής: «Όταν κατάλαβα ότι με ελκύουν άντρες ζητούσα συγγνώμη από τον θεό» (βίντεο)

«Και στο κάτω-κάτω, γιατί κρίνουμε μία γυναίκα σε όποια ηλικία κι αν είναι ότι είναι ερωτευμένη, αν πρέπει τώρα να ξαναξεκινήσει τη ζωή της, αν είναι εφηβεία ή προεφηβεία, αν είναι 40 ή 50. Αυτά τα βρίσκω πολύ κλισέ. Αφήστε τους ανθρώπους να ζήσουν», τόνισε στη συνέχεια.

Μάλιστα, ο Παντελής Τουτουντζής δεν παρέλειψε να αποκαλύψει διάφορα άβολα περιστατικά που του έχουν συμβεί με τον σύζυγό του σε δημόσιους χώρους αλλά και σε μαγαζιά.

 

 

Διαβάστε ακόμη: Ποια είναι η «ομαδάρα» της Δούκισσας Νομικού; Αυτοί που την ντύνουν, μακιγιάρουν και χτενίζουν & εμφανίζεται ως top presenter στο Voice (φωτό)

«Εγώ ακόμα δίνω μάχη. Εμένα μου έχει τύχει να μου έχει πάρει δώρο ο σύντροφός μου και επειδή είμαστε σε δημόσιο χώρο να μη μπορώ να τον πάρω αγκαλιά. Μας έχουν διώξει από μαγαζί, επειδή με πήρε αγκαλιά. Μας είπαν: συγγνώμη αλλά θα πρέπει να φύγετε», είπε χαρακτηριστικά ο Παντελής Τουτουντζής.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ