Made in Greece τα Woera: Ελληνικά ρούχα στα top μαγαζιά του κόσμου - Neiman Marcus, Harvey Nichols, Farfetch

Η Ναταλία σχεδιάζει μόνη της κάθε συλλογή και η παραγωγή γίνεται στην Αθήνα. 

Το ''πνευματικό τέκνο'' της Ναταλίας Γεωργαλά, ''Woera'', ιδρύθηκε στην Αθήνα το 2019 ως φόρος τιμής στην αγέραστη κομψότητα του κλασικού ανδρικού πουκάμισου.

To brand αντιπροσωπεύει την ικανότητα μίας γυναίκας να αγκαλιάσει ένα κλασικό ρούχο που σχεδιάστηκε αρχικά για άνδρες και να το μετατρέψει αβίαστα σε ένα εμβληματικό βασικό στοιχείο της ντουλάπας.

Ξεκινώντας με μία συλλογή που επικεντρώνεται σε εξαιρετικά εξελιγμένα προσαρμοσμένα πουκαμίσα που κατασκευάζονται μέσω ενός δημιουργικού συνδυασμού συμβατικών υλικών, μοτίβων και χρωμάτων, το Woera προσφέρει τα απόλυτα κομμάτια layering που όχι μονό ταιριάζουν σε κάθε περίσταση άλλα και αντέχουν στο πέρασμα του χρόνου.

Με την ελληνική κληρονομία της να διαδραματίζει καθοριστικό ρολό στην εξέλιξη της μάρκας, η Ναταλία έχει επεκτείνει την μάρκα σε όλα τα πασίγνωστα μαγαζιά του κόσμου. Μπορείτε να προμηθευτείτε τα ρούχα του Woera από τα: Neiman Marcus, Harvey Nichols - Dubai, Bloomingdale's Middle East, farfetch, Luisa World, Hampden.

Kάθε της συλλογή  είναι ένας φόρος τιμής στις ελληνικές ρίζες και τη μοναδική κληρονομιά της Ναταλίας. «Κάθε κομμάτι δίνει τον τόνο για το απόλυτο νησιώτικο look , ενώ παράλληλα απεικονίζει τον ελληνικό τρόπο ζωής σε όλο του το μεγαλείο», είπε σε συνέντευξή της  στο sheerluxe.

'' Θέλω να ενδυναμώσω τις γυναίκες που φορούν το brand μου αλλά και τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζομαι»,  λέει η Ναταλία. «Όντας μια νέα μάρκα, υπάρχει ένας πλήρης κύκλος που πρέπει να ληφθεί υπόψη, καθώς και κάθε άτομο που εμπλέκεται σε αυτόν τον κύκλο».

Η Ναταλία σχεδιάζει μόνη της κάθε συλλογή και η παραγωγή γίνεται στην Αθήνα. Συνεργάζεται επίσης με έναν οικογενειακό ράφτη εκεί. Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να εξασφαλίσει την καλύτερη ποιότητα και τις πιο ηθικές διαδικασίες κατασκευής.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ