Δείτε το βίντεο με την ανατριχιαστική στιγμή της συντριβής ελικοπτέρου: 4 αξιωματικοί του στρατού έχασαν τη ζωή τους

Το ελικόπτερο ανεξέλεγκτο τα τελευταία δευτερόλεπτα πέφτει στο έδαφος σκοτώνοντας όλους όσοι επέβαιναν

Τέσσερα μέλη των ενόπλων δυνάμεων σκοτώθηκαν το βράδυ της Κυριακής έπειτα από συντριβή ελικοπτέρου στην Κολομβία, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της χώρας, Γουστάβο Πέτρο.

«Έχω τη θλίψη να ενημερώσω ότι δεν υπάρχουν επιζώντες στη συντριβή αεροσκάφους στην Κιμπντό», στη νομαρχία Τσοκό (βορειοδυτικά), ανέφερε ο αρχηγός του κράτους μέσω Twitter. «Συνοδεύω τις οικογένειες (…) αυτή την οδυνηρή στιγμή. Δεν θα τις αφήσουμε μόνες», πρόσθεσε ο κ. Πέτρο, που διέταξε έρευνα για να εξακριβωθούν τα αίτια του δυστυχήματος, τα οποία μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστα.

Βίντεο στα social media εικονίζουν το ελικόπτερο, ένα Χιούι (Bell UH-1H), να περιδινίζεται ανεξέλεγκτο, προτού συντριβεί σε περιοχή με βλάστηση.

Οι στρατιωτικοί πήγαιναν να «εφοδιάσουν με τρόφιμα» μονάδα στην περιοχή, όπου είναι παρούσες παράνομες οργανώσεις, δήλωσε στον Τύπο ο συνταγματάρχης Έκτορ Καντελάριο.

Το ελικόπτερο «απανθρακώθηκε εντελώς», διευκρίνισε ο συνταγματάρχης, προσθέτοντας πως σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, δυο από τους επιβαίνοντες στρατιωτικούς έκαναν άλμα στο κενό πριν από τη συντριβή του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ