The Crown: Θα αναπαραστήσουν το τροχαίο της Νταϊάνα - Θύελλα αντιδράσεων... είναι άρρωστο!

Ίσως κάποιοι να μην είναι έτοιμοι για αυτό...

Τουλάχιστον «άρρωστο» χαρακτηρίζουν αυτό που κάνει και ετοιμάζεται να προβάλλει το The Crown του Netflix αφού εντοπίστηκε να μεταφέρουν μια κατεστραμμένη Mercedes στο Παρίσι για να αναπαραστήσουν το δυστύχημα της Νταϊάνα.

Το The Crown ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του έκτου κύκλου, αλλά δέχεται ήδη πυρά επειδή αποφάσισε να προβάλει οδυνηρές σκηνές από το θάνατο της Νταϊάνα, πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Διαβάστε ακόμη: The Crown: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της πέμπτης σεζόν - O «πόλεμος» Κάρολου με Νταϊάνα σε πρώτο πλάνο

Στις προηγούμενες σεζόν, η επιτυχία του Netflix έχει δεχθεί επικρίσεις για το πώς παρουσίασε γεγονότα αλλά και για πράγματα που έβαζε στο σενάριο ενώ ποτέ δεν είχαν γίνει, με τον πρώην πρωθυπουργό Τόνι Μπλερ να χαρακτηρίζει ορισμένες σκηνές «απόλυτη ανοησία».


twitter

Μετά τη διάλυση του γάμου μεταξύ του βασιλιά Καρόλου και της Νταϊάνα, πριγκίπισσας της Ουαλίας, η σειρά θα εμβαθύνει στη ζωή τους μετά το διαζύγιο, συμπεριλαμβανομένης της σχέσης της Νταϊάνα με τον Ντόντι αλ Φαγιέντ.

Παρά το ότι το ειδύλλιό τους άνθισε και παρά τους ισχυρισμούς ότι ο Ντόντι αλ Φαγιέντ ετοιμαζόταν να κάνει πρόταση γάμου στην εκλιπούσα πριγκίπισσα, το ζευγάρι σκοτώθηεκ τον Αύγουστο του 1997 μετά από ένα θανατηφόρο δυστύχημα στη σήραγγα Pont de l'Alma στο Παρίσι.

Τι δείχνει το The Crown για το τροχαίο δυστύχημα της Νταϊάνα στο Παρίσι που προκάλεσε οργή
Οι εικόνες δείχνουν το αυτοκίνητο εντελώς κατεστραμμένο με το καπό να έχει μείνει διαλυμένο και το ταμπλό πεταμένο έξω από το παρμπρίζ.

Πιστεύεται ότι το διαλυμμένο αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στο Παρίσι κάτω από μουσαμά προκειμένου να γυριστούν οι τραγικές σκηνές που καταγράφουν τις τελευταίες στιγμές της τραγικής ζωής της Νταϊάνα.

Μιλώντας στη MailOnline, μια πηγή δήλωσε: «Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι θα βρουν αρκετά αρρωστημένο το γεγονός ότι μπήκαν σε τέτοια λεπτομέρεια για να αναπαραστήσουν το πώς διαλύθηκε το αυτοκίνητο».

Διαβάστε ακόμη: Εντυπωσιακές φωτογραφίες από τα γυρίσματα του The Crown στη θρυλική "Christina O" - Η "Lady Diana" & ο "Κάρολος" στην ιστορική θαλαμηγό του Ωνάση

«Νομίζω ότι θα προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στη βασιλική οικογένεια, αν ήταν οποιαδήποτε άλλη οικογένεια δεν είμαι σίγουρος ότι θα το έκαναν»

Ολα αυτά έρχονται, εντωμεταξύ, αν και το Netflix έχει προηγουμένως επιμείνει ότι η ακριβής στιγμή του θανατηφόρου δυστυχήματος δεν θα προβληθεί στις οθόνες.

Την ίδια ώρα, ένας πρώην φίλος της Νταϊάνα έχει προειδοποιήσει ότι η σειρά θα διακινδυνεύσει να αναγκάσει τους πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι να ξαναζήσουν «την πιο οδυνηρή στιγμή της ζωής τους».

Η Simone Simmons δήλωσε στη Sun: "Νομίζω ότι είναι αηδιαστικό και αρρωστημένο, γιατί βάζουν σκοπό να αναστατώσουν τον Γουίλιαμ και τον Χάρι; «Οι δημιουργοί αυτής της σειράς δεν ενδιαφέρονται για τον διάδοχο του θρόνου και για όλα όσα έχει περάσει".

Εν τω μεταξύ, στην επερχόμενη σειρά θα δούμε επίσης την εξέλιξη του ειδυλλίου μεταξύ του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της νυν συζύγου του, πριγκίπισσας Κέιτ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ