1.000 και 1 νύχτες στο Κάιρο: Το χρυσό φόρεμα που φόρεσε η Μαριέττα Χρουσαλά στα γενέθλιά της – Το πάρτι, οι καλεσμένες (φωτό)

Μέχρι την Αίγυπτο ταξίδεψαν, μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Καινούργιου, η Καλομοίρα και η Αθηνά Οικονομάκου

 

Στο Κάιρο επέλεξε να γιορτάζει τα γενέθλιά της για φέτος, η Μαριέττα Χρουσαλά με καλεσμένες παρουσιάστριες, ηθοποιούς και μοντέλα από την Ελλάδα.

 

@maryvitinaros Walk like an Egyptian ? #fyp #foryou #cairo @mariettachrousala @itskalomira @__actandreact__ ♬ PRETTY BOY FLOW - STURDYYOUNGINN??™️

 

Η ημέρα των γενεθλίων ήταν η 11η Μαρτίου, την οποία και πέρασε μαζί με την οικογένειά της. Αυτό το Σαββατοκύριακο, ωστόσο, οργάνωσε ένα μεγάλο πάρτι με καλεσμένους φίλους και φίλες της από την ελληνική σόου μπιζ.

Διαβάστε ακόμη: MadWalk: Οι 7+1 εμφανίσεις της Μαριέττας Χρουσαλά - αστραφτερά σύνολα και τουαλέτες για την παρουσιάστρια της βραδιάς (φωτό)

arietta72392

336961409_200354352686484_2946131660577310717_n

Από βίντεο που κυκλοφορούν στα social media, φαίνεται πως το «παρών» έδωσαν, μεταξύ άλλων, η Αθηνά Οικονομάκου με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, η Νικόλ Παναγιώτου, η Κατερίνα Καινούργιου, η Καλομοίρα, που είναι και κουμπάρα της Χρουσαλά, η Δήμητρα Λαζαράτου, η Μαίρη Βιτινάρος, η Δέσποινα Καμπούρη με τον σύζυγό της και η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη: Η Μαριέττα Χρουσαλά στο πρώτο εξώφυλλο της καριέρας της: Όταν η Σταρ Ελλάς του 2003 πόζαρε στο Diva (φωτό)

Οι παραπάνω έφθασαν στο Κάιρο και «πλημμύρισαν» το Instagram με φωτογραφίες τους μπροστά από τις πυραμίδες. Πολλές από τις φίλες της Μαριέττας Χρουσαλά, ανάρτησαν και κλιπ από το πάρτι, δείχνοντας την ολόχρυση εμφάνιση της παρουσιάστριας. Επέλεξε να φορέσει ένα χρυσό φόρεμα σε στιλ μαγιό και ένα μεγάλο άνοιγμα στο δεξί της πόδι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ