Σοκαριστική δολοφονία στην Ξάνθη: Άνδρας πυροβόλησε 45χρονο & ανέβασε βίντεο στο TikTok - Μετά πήγε & παραδόθηκε

Είχαν προσωπικές διαφορές...

Άγρια δολοφονία έλαβε χώρα στο Δροσερό Ξάνθης, τα ξημερώματα της Κυριακής 19 Μαρτίου, με έναν 36χρονο να πυροβολεί εξ επαφής και να σκοτώνει 45χρονο με τουλάχιστον 5 σφαίρες και, πριν παραδοθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση της πόλης, να ανεβάζει βίντεο στο TikTok.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον ιστότοπο Xanthinea.gr, ο δράστης έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, καθώς πρόσφατα συνελήφθη από την Αστυνομία μετά από ευρεία επιχείρηση στο Δροσερό, ενώ στην κατοχή του είχαν βρεθεί όπλα και ναρκωτικά.

Πρόκειται για 36χρονο άνδρα, ο οποίος, αφού πυροβόλησε και σκότωσε τον 45χρονο στο Δροσερό Ξάνθης, ανέβασε βίντεο στο TikTok και στη συνέχεια παραδόθηκε στις Αρχές.

Στο βίντεο αρχικά φαίνεται να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους πυροβόλησε το θύμα, ενώ στη συνέχεια αποτυπώνεται η στιγμή κατά την οποία προσέρχεται στην είσοδο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο 36χρονος και το θύμα είχαν προσωπικές διαφορές, με τον δράστη να τον πυροβολεί εξ’ επαφής τραυματίζοντας τον θανάσιμα.

ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΞΑΝΘΗ TIKTOK

Η άγρια δολοφονία έχει προκαλέσει σοκ στην ευρύτερη περιοχή, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο δράστης μετά την τελευταία σύλληψή του είχε αφεθεί ελεύθερος.

Οι Αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για τη δολοφονία και αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ