Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ας τελειώνουμε με εκκρεμότητες της εβδομάδας, για να προετοιμαστούμε για την επόμενη

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας...

Ένα πιο πρακτικό και ξεκάθαρο Σαββατοκύριακο μας περιμένει μετά από αρκετές ημέρες με σύγχυση, αρκετή απογοήτευση και προβληματισμούς. Καταρχάς η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου σε όλη τη διάρκεια του Σαββάτου μέχρι το απόγευμα της Κυριακής.

Η κύρια όψη της θα είναι ένα τετράγωνο με τον Ουρανό το απόγευμα του Σαββάτου, που δημιουργεί απρόοπτα και κάποια αλλαγή στο πρόγραμμα μας. Την Κυριακή η τελευταία της όψη θα είναι ένα τρίγωνο με τον Άρη στους Διδύμους, κάνοντας το πρωινό ιδιαίτερα παραγωγικό αλλά κι ευχάριστο. Από τις 12:33 όμως μέχρι τις 17:12 που θα περάσει στους Ιχθύς θα είναι σε φάση κενής πορείας. 

ΚΡΙΟΣ

Μετά από ένα διάστημα αρκετά πιο εσωτερικό που μπορεί να ξύπνησε πολλές ανασφάλειες ή προσωπικούς σας δαίμονες, έρχεται με φόρα ο Ερμής στο ζώδιο σας για να ρίξει περισσότερο φως και να σας κάνει πιο επικοινωνιακούς, να βοηθήσει να ξεδιαλύνει η ομιχλώδης κατάσταση που μπορεί να σκίαζε τα θέματα της δουλειάς σας, αλλά και πιο αποφασιστικούς και διεκδικητικούς. Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια του Σαββάτου στον Υδροχόο, δίνοντας έμφαση σε σχέσεις φιλικές και επαγγελματικές αλλά και στους στόχους σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο το Σάββατο παραπέμπει σε πρακτικές ασχολίες που αφορούν είτε στη δουλειά είτε στον χώρο του σπιτιού. Μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής θα έχετε αρκετές έγνοιες και πιθανώς και κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα σας της τελευταίας στιγμής. Το απόγευμα της Κυριακής το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό δείχνει ότι πρέπει να κάνετε κάποια προετοιμασία αν θέλετε να πείσετε ανθρώπους πρακτικά για τα επαγγελματικά σας σχέδια, ώστε να σας βοηθήσουν ή να σας αποδεχτούν. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Σάββατο βρίσκει τη Σελήνη στον Υδροχόο, σε ένα φιλικό προς το δικό σας ζώδιο, και την κάνει πιο δική σας μέρα με περισσότερη εύνοια και χωρίς πολλή κούραση στην υλοποίηση των σχεδίων σας. Καθώς ο Ερμής θα σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα όμως, προσέξτε τις εμμονές και τα κολλήματα ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν στη δουλειά. Μην δαιμονοποιείτε ανθρώπους και καταστάσεις χωρίς να έχετε ξεκάθαρη εικόνα.

Την Κυριακή ο κυβερνήτης σας Ερμής περνά στον Κριό και ενισχύει τις επαφές σας με φίλους, συνεργάτες, σας κάνει πιο ενεργούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αυξάνει το ενδιαφέρον σας να μάθετε κάτι καινούριο, προκειμένου είτε να εξυπηρετηθείτε σε θέματα εργασίας είτε να βρείτε ένα διασκεδαστικό τρόπο να περνάτε τον χρόνο σας. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ