Lily Collins: 34 χρονών γίνεται σήμερα το κορίτσι που μας έμαθε το πολύχρωμο ντύσιμο με το Εmily in Paris - ο έρωτας & ο γάμος με τον σκηνοθέτη (φωτό)

H ζωή της είναι σαν παραμύθι. 

34 χρονών γίνεται σήμερα η Lily Collins, η πρωταγωνίστρια της αγαπημένης σειράς του netflix , Εmily In Paris.

Η σειρά του Netflix, είναι η νέα μεγάλη επιτυχία της πλατφόρμας. Τα 10 επεισόδια της 3ης πλέον σεζίν,  είναι το απόλυτο binge watching.

Η πλειοψηφία των τηλεθεατών τα παρακολουθεί μέσα σε 48 το πολύ ώρες. Το μυστικό της επιτυχίας κρύβεται ίσως και στον δημιουργό που είναι ο άνθρωπος πίσω από το Sex and the City, Darren Star.

H υπόθεση της σειράς

Η Εmily μετακομίζει από την Αμερική στο Παρίσι για μια επαγγελματική ευκαιρία στον χώρο του μάρκετινγκ και έτσι ξεκινά η περιπέτεια της. Μας ταξιδεύει τόσο στα αξιοθέατα της πόλης, ενώ γνωρίζει την γαλλική πρωτεύουσα.

Μας χαρίζει βέβαια και στιγμές μόδας, που θυμίζουν την Κάρι Μπράντσοου. Αν και η πρωταγωνίστρια ζει ένα όνειρο ζωής, μια καθημερινότητα που δεν έχει ο καθένας την ευκαιρία να βιώσει, για κάποιον λόγο αυτή η ουτοπία σε κάνει να μην μπορείς καν να πατήσεις το pause.

Οι περιπέτειες της Emily στην πόλη του φωτός, οι επαφές της με τους οίκους υψηλής ραπτικής και οι έρωτες με γαλλικό άρωμα και φινέτσα μας μεταφέρουν έστω και λίγο στο εξωτερικό, καθώς ο κορονοϊός μας κρατά στα σπίτια μας.

Το διαμέρισμα του 5ου ορόφου της Έμιλι στην τηλεοπτική σειρά του Netflix, βρίσκεται στο Place de l'Estrapade – μια πλατεία στο 5ο διαμέρισμα του Παρισιού. Σε κοντινή απόσταση με τα πόδια, είναι το αγαπημένο εστιατόριο του Γκάμπριελ καθώς και ο φούρνος που πουλά τα αγαπημένα κρουασάν της Έμιλι.

Δείτε επίσης:  Emily in Paris: Όλες οι εμφανίσεις της Λίλι Κόλινς στο μεγάλο hit του Netflix – Τα 10 outfits (Φωτό & Βίντεο)

 

Υπήρχαν εικόνες και σκηνές που πράγματι θα ήθελα να βρίσκομαι εκεί. Η Έμιλι ζει το όνειρο και απαθανατίζει και δημοσιεύει κάθε τι που της προκαλεί εντύπωση, στον λογαριασμό της στο Instagram, το οποίο αποκτά χιλιάδες ακόλουθους μέσα σε λίγες ημέρες και της δίνει τον τίτλο της influencer.

Με αυτό τον τρόπο, καταφέρνει να διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών και να αποκτήσει ανοδική πορεία στην καριέρα της.

Τα πολύχρωμα ρούχα της, στην σειρά

Το fashion icon Patricia Field, η γυναίκα πίσω από την γκαρνταρόμπα του Sex And The City, είναι υπεύθυνη για τα ρούχα της σειράς του Netflix, και ενώ μπορεί να μην είναι προσιτά, παραμένουν αξιοσημείωτα.

Η Field ξέρει πώς να δημιουργεί statements, είτε πρόκειται για την ηθοποιό Camille με ένα υπέροχο Schiaparelli σακάκι είτε για το σακάκι της Emily με το print ζέβρας από τον Dolce & Gabbana.

H σειρά εκτός των νεανικών οενίρων, της ξεγνοιασιάς και του έρωτα έχει να κάνει και με την μόδα. Μάλιστα η ίδια φόρεσε και ρούχα του Έλληνα σχεδιαστής Βασίλη Ζούλια. 

 

Όπως είδαμε και στο site του, το φόρεμα αξίζει 850 ευρώ και έχει όλη την πλάτη του ακάλυπτη. Μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Δείτε επίσης: Ο Βασίλης Ζούλιας στο Emily in Paris: Ποιο είναι το φουστάνι που έβαλε η Lilly Collins στην 2η σεζόν της δημοφιλέστατης σειράς του Netflix (φωτό)

Όπως θα παρατηρήσετε βγαίνει σε 14 χρώματα και όπως είναι φυσικό, αποτελεί μια υπέροχη επιλογή για μια βραδινή έξοδο ή για ένα επίσημο event. 

Η ηθοποιός Lily Collins το φόρεσε στην σειρά σε φούξια χρώμα. 

Η Κόλινς γεννήθηκε στο Γκίλφορνττου Σάρρεϋ στην Αγγλία και είναι κόρη του Άγγλου μουσικού Φιλ Κόλινς και της δεύτερης συζύγου του Jill Tavelman. Η μητέρα της είναι Αμερικανή και είναι η πρόεδρος του Beverly Hills Women's Club.

Ο πατέρας της μητέρας της ήταν ένας Καναδός Εβραίος μετανάστης που είχε ένα διάσημο κατάστημα ενδυμάτων στο Λος Άντζελες

Η Κόλινς μετακόμισε από την Αγγλία στο Λος Άντζελες όταν ήταν πέντε χρονών και οι γονείς της χώρισαν. 

O γάμος της 

Η Lily, παντρεύτηκε τον Σεπτέμνριο του 2021 τον επί χρόνια σύντροφό της, τον σκηνοθέτη Charlie McDowell, στο Dunton Hot Springs του Κολοράντο. 

Το ζευγάρι δεν είχε πει τίποτα δημοσίως για τον επικείμενο γάμο, τον οποίο η Collins επιβεβαίωσε μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram, όπου μοιράστηκε με τους followers μια σειρά από εκπληκτικές φωτογραφίες. 

Το νυφικό της, του οίκου Ralph Lauren ήταν σε στενή γραμμή με μακριά ουρά και μανίκια, ενώ από πάνω -αντί για πέπλο- φορούσε μια εντυπωσιακή δαντελένια κάπα. Ο γαμπρός ήταν ντυμένος με ένα κλασικό μαύρο σμόκιν.

Στην πρώτη της ανάρτηση, η Collins δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου το ζευγάρι ανταλλάσει ένα παθιασμένο φιλί με φόντο το ρουστίκ σκηνικό του χώρου όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή τους. "Ποτέ δεν ήθελα να ανήκω σε κάποιον περισσότερο από ό, τι σε σένα, και τώρα γίνομαι γυναίκα σου", έγραψε στο caption "Στις 4 Σεπτεμβρίου 2021 γίναμε και επίσημα ένα για πάντα. Σας αγαπώ άπειρα @charliemcdowell.⁣"

Στο δεύτερο post είχαμε τη δυνατότητα να δούμε μια πιο κοντινή λήψη του νυφικού αλλά και του bridal beauty look, Η ηθοποιός είχε τα μαλλιά της χωρισμένα στη μέση και τραβηγμένα πίσω σε έναν κομψό κότσο, ενώ το μακιγιάζ της ήταν λιτό, σε φυσικύς τόνους. "Ποτέ δεν ήμουν πιο ευτυχισμένη", σχολίασε η ίδια.

Το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί τον Σεπτέμβρη του 2020 όταν ο σκηνοθέτης έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ