Andie MacDowell: Στα 64 της παραμένει τοπ μόντελ - Το εξώφυλλο με τα très chic ρούχα στο ELLE

«Δεν θέλω οι άνθρωποι να πιστεύουν ότι πρέπει να δείχνω νεότερος για να έχω αξία ή να είμαι επιθυμητός. Όλοι θα φτάσουμε εδώ».

Ένα μοναδικό αφιέρωμα έκανε το ισπανικό περιοδικό της ELLE στην ηθοποιό Andie Macdowell. 

 

 

Η 64χρονη Andie ποζάρει στο εξώφυλλο της ELLE με στυλ και κομψότητα. 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη: Andie MacDowell: H καλλονή με τις ασημί μπούκλες: Η ηθοποιός με νέο χτένισμα, εμμένει στα γκρίζα μαλλιά (φωτό)

Σε ανάρτηση της στο instagram γράφει: "Το να νιώθεις όμορφα είναι διαφορετικό με την ηλικία. Υπάρχουν τόσες πολλές προβολές που δεν μπορείτε παρά να σκεφτείτε τι σημαίνει να νιώθετε όμορφα καθώς μεγαλώνετε. Οι άνθρωποι πάντα έλεγαν αν το αγκαλιάζεις, το αποδέχεσαι και τα δύο είναι καλοί τρόποι να κοιτάξεις κάτι με το οποίο δεν αισθάνεσαι άνετα. Αλλά νιώθω περηφάνια. Δεν υπάρχει ντροπή. Υπάρχει πολλή ευγνωμοσύνη και αξιοπρέπεια. Υπάρχει δύναμη, κότσια και έντονη αίσθηση του εαυτού. Και η καρδιά σου γίνεται τόσο μεγάλη, η ανάγκη για αγάπη και για να δώσεις αγάπη είναι στο απόγειό της… είναι το παν. Δεν υπάρχει χώρος για ντροπή, καμία επιθυμία να είσαι νέος ή νεότερος. (τι ανόητη ιδέα είναι αυτή) Θέλω να είμαι εκεί που είμαι."

 

 

 

 

 

 

 

 

Το είδωλο της υποκριτικής νιώθει περηφάνεια για αυτά που έχει καταφέρει και θεωρεί ότι η ηλικία δεν παίζει κανέναν ρόλο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ