H Έλεν Μίρεν μας δείχνει για πρώτη φορά τον εγγονό της - Η 77χρονη αγγλίδα ηθοποιός σε μία τρυφερή στιγμή (φωτό)

Ο εγγονός της είναι super cute! 

Η Έλεν Μίρεν μετέτρεψε την Τρίτη στο Λος Άντζελες την πρεμιέρα του Shazam! Fury Of The Gods σε μια οικογενειακή υπόθεση, φέρνοντας τον μικρό εγγονό της, Basil, ως συνοδό της.

Η 77χρονη ηθοποιός κρατούσε το χέρι του μικρού αγοριού καθώς περνούσαν από το κόκκινο χαλί μαζί με τον πρωταγωνιστή της ταινίας υπερηρώων Zachary Levi και τους υπόλοιπους ηθοποιούς.

 

 

 

 

Η Mirren έδειχνε συγκλονιστική, μέσα στο μαύρο δαντελένιο φόρεμα της , με μακριά μανίκια και φούστα με βολάν.

 

 

 

Τα μακριά, λευκά μαλλιά της - τα οποία άφησε κατά τη διάρκεια του Covid-  σχημάτιζαν στο τελείωμά τους χαλαρές μπούκλες. 

Όσο για το μακιγιάζ, η Αγγλίδα σταρ είχε έντονα ροζ χείλη και έβαλε μαύρη σκιά στα γαλάζια μάτια της.

Ο Basil έδειχνε υπέροχος με τζιν πουκάμισο με κουμπιά και ξεθωριασμένο μαύρο τζιν καθώς πόζαρε δίπλα στη σούπερ σταρ γιαγιά του.

 

Αν και δεν έχει δικά της παιδιά, η Mirren έχει στενό δεσμό με τους δύο γιους του συζύγου της Taylor Hackford: τον Rio Hackford, 51 ετών, και τον Alexander Hackford, 44 ετών, αναφέρει η dailymail

Με τραγικό τρόπο, ο Ρίο - ο οποίος εργαζόταν ως ηθοποιός και ιδιοκτήτης κλαμπ - απεβίωσε τον Απρίλιο του 2022 από μελάνωμα, το οποίο είναι "μια πολύ επιθετική και σπάνια μορφή καρκίνου".

Σε δήλωσή τους στο PEOPLE, η Mirren και ο Hackford ανέφεραν ότι "εμπνέονται και οι δύο από τη ζωή του και σπαράζουν από την απώλειά του". 
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ