Ο Κωνσταντίνος-Αλέξιος Γκλύξμπουργκ ανέβασε την πρώτη φωτό της αγαπημένης του Πόπι Ντελεβίν – Αυτός 24, αυτή 36 και παντρεμένη

Έναν μήνα αφότου απαθανατίστηκαν μαζί για πρώτη φορά, ο Κωνσταντίνος-Αλέξιος Γκλύξμπουργκ και η Πόπι Ντελεβίν προχώρησαν τη σχέση τους ένα βήμα παραπέρα.

Η αλήθεια είναι ότι ο 24χρονος γόνος της πρώην βασιλικής οικογένειας και το μοντέλο, αδερφή της Κάρα Ντελεβίν, δεν κρύφτηκαν ποτέ και κυκλοφορούν κανονικά στους δρόμους του Λονδίνου, σύμφωνα με το ισπανικό Hello, χωρίς να τους νοιάζει αν γίνονται στόχος παπαράτσι, αλλά δεν είχαν επισημοποιήσει το ειδύλλιό τους.

Μέχρι τη στιγμή που ο Κωνσταντίνος-Αλέξιος μοιράστηκε για πρώτη φορά φωτογραφία της αγαπημένης του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο 24χρονος γιος του Παύλου Γκλύξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ συνήθως δεν είναι πολύ δραστήριος στα social media και σχεδόν ποτέ δεν δείχνει λεπτομέρειες από την καθημερινότητά του. Έκανε ωστόσο μια εξαίρεση και δημοσίευσε μια φωτογραφία της Πόπι Ντελεβίν.

Το 36χρονο μοντέλο και ηθοποιός εμφανίζεται στο προφίλ φορώντας ένα μωβ μπικίνι, τα μαλλιά της είναι πιασμένα ψηλά και, χαμογελώντας, πίνει το ποτό της μέσα από μια καρύδα. Ενδεχομένως το ζευγάρι βρίσκεται σε μια ρομαντική απόδραση, καθώς το σκηνικό είναι παραδεισένιο, με εντυπωσιακά ροζ λουλούδια, φοίνικες και λαμπερό ήλιο.

 

 

Πριν ξεκινήσουν τη σχέση τους, μεταξύ της οικογένειας του Αλεξίου και της Πόπι υπήρχε ήδη μια φιλία.

Άλλωστε, ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ ζούσαν στο Λονδίνο μόνιμα μέχρι το 2017 που μετακόμισαν στη Νέα Υόρκη. Ήταν ακριβώς εκείνη τη χρονιά, πριν από τη μετακόμισή τους, που ο Παύλος Γκλύξμπουργκ διοργάνωσε ένα πάρτι για τα 50ά γενέθλιά του στο κτήμα του The Cotswolds, στο οποίο κάλεσε την οικογένεια Ντελεβίν.

 

 

Γεννημένη στο Λονδίνο, η Πόπι Ντελεβίν κατάγεται από μια αριστοκρατική οικογένεια (η γιαγιά της ήταν η κυρία των τιμών για την πριγκίπισσα Μαργαρίτα), ο πατέρας της Κάρολος είναι κτηματομεσίτης, η μητέρα της Πανδώρα είναι φίλη με τη Σάρα Φέργκιουσον, δούκισσα της Υόρκης, και η θεία της ήταν στενή φίλη του πρώην πρωθυπουργού Ουίνστον Τσόρτσιλ.

Διαβάστε ακόμα:

Κωνσταντίνος Αλέξιος: Ο γιος του Παύλου με την κατά 12 χρόνια μεγαλύτερη του Πόπι Ντελεβίν- Είναι και παντρεμένη (φωτό)

Ενδεχομένως, λοιπόν, σε αυτό το πάρτι να έγινε η πρώτη γνωριμία, που εξελίχθηκε σε φιλία και έρωτα.

Ο «Τίνο», όπως αποκαλούν χαϊδευτικά τον Κωνσταντίνο-Αλέξιο, σπούδασε Διεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο Τζορτζτάουν, όπως ο πατέρας και νονός του, Φελίπε ΣΤ'. Είναι πιο μποέμ από τα αδέρφια του και είναι παθιασμένος με τη φύση και τον αθλητισμό. Ενδιαφέρεται πολύ για τη φωτογραφία, τη ζωγραφική, τη μουσική και ξέρει να παίζει κιθάρα και πιάνο.

 

Από την πλευρά της, η Πόπι φοίτησε στο Πανεπιστήμιο των Τεχνών του Λονδίνου και η ενασχόλησή της με τη μόδα έγινε τυχαία, προτού χαράξει μια διεθνή καριέρα ως ηθοποιός και επιχειρηματίας. Πριν από τη σχέση της με τον εγγονό του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας-Μαρίας, ήταν παντρεμένη με τον Τζέιμς Κουκ.

 

 

Παρά τη διαφορά ηλικίας των 12 ετών, απολαμβάνει ο ένας την παρέα του άλλου.

Η Πόπι Ντελεβίν άνεβασε φωτογραφία από την παρουσία της στα Oscars

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ