Γιώργος Δασκαλάκης για τον καρκίνο: «Καταφέραμε από το στάδιο 4 να τον πάμε…» - Δείτε τι είπε ο τραγουδιστής για την πολύμηνη μάχη

«Ακόμα χρειάζομαι βοήθεια για να κάνω τα βασικά» είπε σχετικά με την κατάσταση της υγείας του

Για την πολύμηνη μάχη του με τον καρκίνο μίλησε ο Γιώργος Δασκαλάκης σε δηλώσεις που έκανε το πρωί της Τρίτης 14 Μαρτίου.

Ο τραγουδιστής βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στο χρονικό της θεραπείας του.

Διαβάστε ακόμη: Στην Αθήνα ο Γιώργος Δασκαλάκης για να υποβληθεί σε σημαντικές εξετάσεις – Η ανάρτηση της συντρόφου του

Αρχικά, είπε: «Το ανησυχητικό όταν έχεις αυτή τη νόσο είναι μην έχει κάνει μετάσταση. Δεν έκανε. Όταν ξεκίνησα τη θεραπεία μου ήμουν στο στάδιο 4 και καταφέραμε να το ρίξουμε στο στάδιο 1. Αυτή τη στιγμή δεν έχει αλλάξει κάτι στον τρόπο ζωής μου. Όπως βλέπετε, είμαι στο κρεβάτι μου… Να σας πω κάτι; Είχα απογοητευτεί κι εγώ. Έλεγα στη σύντροφό μου και στη μητέρα μου να με ετοιμάσουν. Δεν ένιωθα καλά».

 

 

Στην πορεία, ο Γιώργος Δασκαλάκης επισήμανε ότι: «Έπαθα και θρόμβωση. Δε μπορούσα να περπατήσω, να κινηθώ. Όπως και τώρα. Γι’ αυτό σας είπα ότι δεν έχει αλλάξει κάτι στον τρόπο ζωής μου. Το ενθαρρυντικό είναι ότι προχωράμε πολύ καλά. Μου έδωσε δύναμη όλο αυτό εννοείται. Ακόμα χρειάζομαι βοήθεια για να κάνω τα βασικά αλλά τελειώνοντας με όλες αυτές τις θεραπείες, είναι ενθαρρυντικό».

«Θέλω να πω σε όλους αυτούς που περνάνε αυτό που περνάω κι εγώ ότι όντως υπάρχει ελπίδα…» πρόσθεσε.

Διαβάστε ακόμη: Ο Γιώργος Δασκαλάκης για τη μάχη του με τον καρκίνο: «Ο φίλος σας υποτροπίασε - νιώθεις άχρηστος και ανήμπορος» (φωτό)

Τέλος, δήλωσε πως: «Είμαι μόνιμα στο κρεβάτι… Ίσως παίζει και αυτό ρόλο στη θρόμβωση. Κάνω τέσσερις ενέσεις τη μέρα» και πρόσθεσε: «Ένα μήνυμα που με συγκίνησε ήταν αυτό που έλαβα πριν δυο μήνες από μια μητέρα τριών παιδιών που πήγε να παρατήσει τη μάχη και συνέχισε γιατί όπως είπε πήρε δύναμη από εμένα. Εγώ δεν έκανα κάτι. Η Μαρία μου, μου λέει ότι είμαι ο κούκλος της. Τώρα ξαναέβαλε καθρέφτες στο δωμάτιο που είμαι. Τους είχα βγάλει όλους. Παιδιά παλέψτε το. Μπορούμε με δύναμη να τον νικήσουμε τον καρκίνο. Σας δίνω τον λόγο μου ότι το Φθινόπωρο, θα έρθω έστω και με σκούφο να τραγουδήσω».

Στο πλευρό του Γιώργου Δασκαλάκη βρίσκεται πάντα η σύντροφός του, Μαρία Ντινόρη. O ίδιος πριν από λίγες ώρες προχώρησε σε μια ανάρτηση θέλοντας να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς του φίλους για τις ευχές που δέχεται για περαστικά.

«Καλησπέρα αγάπες μου και καλή Κυριακή να έχουμε! Ίσως από τις πιο αυθόρμητες φωτογραφίες που με έχουν βγάλει ποτέ και το έκανε το κοριτσάκι μου. Εχθές είδατε μια ανάρτηση για την πορεία της υγείας μου με το Θηρίο που κυρίευσε το σώμα μου. Καταφέραμε από στο στάδιο 4 να τον πάμε στάδιο 1 και συνεχίζουμε λίγο ακόμα με χημειοθεραπείες να τον στείλουμε από εκεί που ήρθε.Ένα ευχαριστώ δεν φτάνει για εσάς που νοιάζεστε καθημερινά για μένα και τους γιατρούς μου. Συνεχίζουμε λοιπόν δυνατά και πάμε για τη ΝΙΚΗ! Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο και η Παναγία μαζί μας. Αμήν», έγραψε ο Γιώργος Δασκαλάκης στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ