Ν. Αφρική: Πέθανε ο μόλις 28 ετών ράπερ Κωνσταντίνος Τσομπάνογλου ή Costa Titch - Κατέρρευσε πάνω στη σκηνή (βίντεο)

Ο Νοτιοαφρικανός ράπερ Costa Titch, που είχε ελληνική καταγωγή, πέθανε σε ηλικία 28 ετών, λίγες ώρες αφότου κατέρρευσε στη σκηνή.

Η οικογένεια του Κωνσταντίνου Τσομπάνογλου, όπως ήταν το πραγματικό όνομα του ράπερ, επιβεβαίωσε την είδηση του θανάτου του με μια ανάρτηση στον λογαριασμό του καλλιτέχνη στο Instagram. 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Ο θάνατος τραγικά χτύπησε την πόρτα μας, στερώντας μας τον αγαπημένο μας γιο, αδελφό και εγγονό», ανέφερε η ανακοίνωση, στην οποία δεν διευκρινίζεται η αιτία θανάτου του 28χρονου ράπερ. Η οικογένειά του ευχαρίστησε τους ανθρώπους που πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες στον καλλιτέχνη, όπως και όσους ήταν παρόντες «στις τελευταίες ώρες του».

 

 

Οι διοργανωτές του Ultra Music Festival South Africa πρόσθεσαν σε δήλωση: «Είμαστε συντετριμμένοι από την ξαφνική απώλεια του αγαπημένου Νοτιοαφρικανού καλλιτέχνη Costa Titch, ο οποίος έφυγε τραγικά από τη ζωή αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο Costa ήταν μια φωνή στη σκηνή του amapiano της Νότιας Αφρικής – ένας ταλαντούχος ράπερ, χορευτής, τραγουδοποιός, συνεργάτης και φίλος του φεστιβάλ».

 

 



Σε βίντεο που κυκλοφορούν στα social media ο ράπερ φαίνεται να πέφτει στη σκηνή δύο φορές. Αρχικά, έπειτα από πτώση του, κάποιος που ήταν δίπλα του τον σηκώνει και εκείνος συνεχίζει να τραγουδά, αλλά λίγα δευτερόλεπτα αργότερα καταρρέει ξανά.  

 

 

Διαβάστε ακόμη: Από το Πλωμάρι στη Ν. Αφρική: Ο διάσημος ξυλόφουρνος του Μανώλη με τις ελληνικές γεύσεις - Σπανακόπιτες & τσουρέκια

Ο Costa Titch ήταν ένας από τους μεγαλύτερους σταρ της amapiano, ένα είδος house μουσικής, σημειώνει το CNN. Γεννήθηκε στο Νέλσπρουιτ της Νότιας Αφρικής και είχε μια επιτυχημένη καριέρα ως χορευτής, προτού γίνει ράπερ. 

Το τραγούδι του «Big Flexa» τον έκανε διάσημο στην Αφρική, αφού έγινε επιτυχία στο TikTok. Πρόσφατα ένωσε τις δυνάμεις του με τον Akon, ο οποίος μετείχε σε remix του εν λόγω τραγουδιού. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ