Ο Σπύρος Σούλης μας συμβουλεύει: Πως να ανανεώσετε τη διακόσμηση του σπιτιού με πράγματα που ήδη έχετε!

Δώστε νέα εικόνα στο χώρο σας!

Βιβλία, βάζα, κορδέλες, πιάτα, ακόμα και η ταπετσαρία που περίσσεψε από το υπνοδωμάτιο, όλα μπορούν να αξιοποιηθούν δίνοντας νέα εικόνα στον χώρο σας. Υιοθετήστε τις παρακάτω ιδέες για να αλλάξετε τη διακόσμηση του προσωπικού σας χώρου, με αντικείμενα που ήδη έχετε στο σπίτι αλλά δεν χρησιμοποιείτε πια.

Αξιοποιήστε τα γυάλινα μπουκάλια και βάζα που δεν χρησιμοποιείτε. Διαλέξτε  σύμφωνα πάντα με το spirossoulis.com, όσα από αυτά έχουν παρόμοιες αποχρώσεις ώστε να δίνουν ομοιόμορφη εικόνα και να δένουν αρμονικά με τον χώρο - σε αυτό θα βοηθήσουν και τα κατάλληλα λουλούδια, αν επιλέξετε να τα χρησιμοποιήσετε σαν βάζα.

Mετατρέψτε ένα φλυτζάνι τσαγιού που δεν χρησιμοποιείτε σε κασπό για ένα μικρό παχύφυτο.

Χρησιμοποιήστε χαρτί ή ταπετσαρία που ενδεχομένως σας έχει περισσέψει από μια προηγούμενη αλλαγή στη διακόσμηση για να ντύσετε το πίσω μέρος μιας βαρετής βιβλιοθήκης η ραφιέρας. Το έπιπλο θα αποκτήσει στυλ και θα αναδείξει τα αντικείμενα που θα τοποθετηθούν μπροστά της.

thehomeissue_diakosmisi_me_oti_exete03

Δώστε μια διαφορετική χρήση σε ένα αντικείμενο που ήδη έχετε. Μπορείτε για παράδειγμα να πάρετε ένα παλιό ξύλινο σκαμπό το οποίο μπορεί να έχετε ξαχασμένο σε κανένα δωμάτιο ή στην αποθήκη και να το χρησιμοποιήσετε αντί για τραπεζάκι (side table).

Χρησιμοποιήστε τις παλιές ξύλινες κρεμάστρες σας για έναν πιο καλόγουστο και ξεχωριστό τρόπο να κρεμάτε τις αφίσες στο δωμάτιό σας, δίνοντας έναν πιο handmade και ξεχωριστό τόνο στον τοίχο.

thehomeissue_diakosmisi_me_oti_exete06

Αν έχετε τζάκι το οποίο έχει πέσει σε αχρηστία εδώ και καιρό, μπορείτε να καλύψετε τον αναξιοποίητο χώρο με βιβλία και να δώσετε την εντύπωση μιας πρωτότυπης βιβλιοθήκης.
Αν έχετε πολλά διακοσμητικά μαξιλάρια στον καναπέ πάρτε αρκετά από αυτά και τοποθετήστε τα στο κρεβάτι. Με τον τρόπο αυτό θα ανανεώσετε το υπνοδωμάτιο και θα κάθεστε πιο άνετα στον καναπέ σας.

Σε περίπτωση που έχετε μικρές λεπτές κουβέρτες που δεν χρησιμοποιείτε πια, μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε σαν ριχτάρια για να φρεσκάρετε την όψη ενός παλιού καναπέ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ