Υπέροχο Vintage από το μακρινό 1940 : Η πανέμορφη Rita Hayworth και ο γόης Errol Flynn κάνουν σκι - Δείτε φωτό

Φωτογραφίες που σε "ταξιδεύουν" σε άλλη εποχή

Εντυπωσιακό φωτογραφικό υλικό των Rita Hayworth με τον Errol Flynn κατά τη διάρκεια ενός «πάρτι σκι» για την πρεμιέρα της ταινίας Santa Fe Trail τον Δεκέμβριο του 1940.

Η Rita Hayworth ήταν Αμερικανίδα ηθοποιός, χορεύτρια και παραγωγός. Έγινε γνωστή κατά τη δεκαετία του 1940 ως μία από τις κορυφαίες σταρ της εποχής, εμφανιζόμενη σε 61 ταινίες σε διάστημα 37 ετών. Ο Τύπος επινόησε τον όρο «The Love Goddess» για να περιγράψει τη Hayworth αφού είχε γίνει το πιο λαμπερό είδωλο της οθόνης της δεκαετίας του 1940. Ήταν το κορυφαίο pin-up girl για GIs κατά τη διάρκεια του 2ου  Παγκόσμιου Πολέμο.

Ο Errol Flynn ήταν Αυστραλοαμερικάνος ηθοποιός που απέκτησε παγκόσμια φήμη κατά τη Χρυσή Εποχή του Χόλιγουντ. Ήταν γνωστός για τους ρομαντικούς ρόλους του και τη φήμη για την έντονη προσωπική του ζωή. Οι πιο αξιοσημείωτοι ρόλοι του περιλαμβάνουν τον ομώνυμο ήρωα στο The Adventures of Robin Hood (1938), ο πρωταγωνιστικός ρόλος στο Captain Blood (1935) και ο ήρωας σε μια σειρά γουέστερν όπως το Dodge City (1939), το Santa Fe Trail (1940) και το San Antonio (1945).

Το Santa Fe Trail είναι μια αμερικανική ταινία γουέστερν του 1940 σε σκηνοθεσία Michael Curtiz και με πρωταγωνιστές τον Errol Flynn και Olivia de Havilland. Σε σενάριο του Ρόμπερτ Μπάκνερ, η ταινία ασκεί κριτική στον υποστηρικτή της κατάργησης Τζον Μπράουν και την αμφιλεγόμενη εκστρατεία του κατά της δουλείας πριν από τον Αμερικανικό Εμφύλιο Πόλεμο. Σε μια δευτερεύουσα πλοκή, ο Τζεμπ Στιούαρτ και ο Τζορτζ Άρμστρονγκ Κάστερ - οι οποίοι απεικονίζονται ως φίλοι από την ίδια τάξη αποφοίτησης του Γουέστ Πόιντ - ανταγωνίζονται για το χέρι του Κιτ Κάρσον Χόλιντεϊ.

*Πηγή φωτογραφιών από https://www.vintag.es/

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ