Η νεαρή ''δασκάλα της χρονιάς'' κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 14χρονου μαθητή της - πως οδηγήθηκε σε σύλληψη

Συνελήφθη και κρατείται σε γυναικείες φυλακές.... 

Μια βραβευμένη δασκάλα δημοτικού σχολείου από την Καλιφόρνια συνελήφθη αυτή την εβδομάδα για φερόμενη σεξουαλική κακοποίηση πρώην μαθητή της σύμφωνα με την αστυνομία.

Η Jacqueline Ma, 34χρονη δασκάλα της έκτης τάξης του δημοτικού σχολείου Lincoln Acres στο National City, κατηγορήθηκε για πράξεις ασέλγιας και σεξουαλική συνεύρεση με παιδί κάτω των 14 ετών, σύμφωνα με τα αρχεία του τμήματος του σερίφη της κομητείας του Σαν Ντιέγκο που περιήλθαν στην κατοχή του NBC 7.

Η Αστυνομία είπε ότι επικοινώνησε μαζί τους μια ανήσυχη μητέρα ενός 13χρονου πρώην μαθητή της Μα, η οποία υποψιάστηκε ότι το παιδί της «πιθανώς είχε ακατάλληλη σχέση» με τον δάσκαλο.

Την Τρίτη, συνελήφθη στην πανεπιστημιούπολη του σχολείου γύρω στις 8 π. μ. , δήλωσε η περιφερειακή επιθεωρήτρια Leighangela Brady στο NBC 7 σε δήλωση, σύμφωνα με το nypost

"Ξέρουμε ότι ολόκληρη η σχολική μας κοινότητα είναι εξίσου συγκλονισμένη με εμάς από αυτή την είδηση. Η περιφέρεια θα συνεργαστεί με τις αρχές επιβολής του νόμου και δεν μπορεί να σχολιάσει περαιτέρω την εκκρεμούσα έρευνα. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να διατηρήσουμε την ασφάλεια, τις ανάγκες και την εκπαίδευση των μαθητών μας πάνω απ' όλα". 

Η Μα μπήκε στο Κέντρο Κράτησης Γυναικών του Λας Κολίνας, δήλωσαν οι αστυνομικοί. Δεν είναι σαφές πότε συνέβη το περιστατικό. Η αστυνομία δεν έχει δώσει πρόσθετες πληροφορίες λόγω της ηλικίας του θύματος και της έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η Ma ήταν μία από τους πέντε καθηγητές που έλαβαν το βραβείο "San Diego County Teacher of the Year" της Cox Communication για την περίοδο 2022-2023.

Σε ένα προφίλ σχετικά με τη βράβευσή της, η Ma δήλωσε ότι "θεωρεί τις σχέσεις που διατηρεί με τους μαθητές της τα μεγαλύτερα επιτεύγματά της", σύμφωνα με το NBC7.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ