Τα Νούμερα στην ΕΡΤ1: Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, η Ρένα Μόρφη και οι «Μουσικοί του Kουτιού» guests στο νέο επεισόδιο της σουρεαλιστικής μουσικής κωμωδίας

Η σειρά μεταδίδεται από την ΕΡΤ1 κάθε Παρασκευή, στις 22:00.

Ζωντανή μουσική, χορός, σάτιρα, stand up comedy και ξεχωριστοί καλεσμένοι σε ρόλο-έκπληξη. Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, η Ρένα Μόρφη και οι «Μουσικοί του Kουτιού» θα είναι καλεσμένοι στο νέο επεισόδιο της μουσικής κωμωδίας «Τα Νούμερα», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023, στις 22:00.

Επεισόδιο 21ο: «Εδώ είναι το ταξίδι»

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου καλεί τον Φοίβο στο «Μουσικό κουτί». Ο Φοίβος είναι σε μια μελαγχολική φάση από τότε που η Δανάη και ο Θανάσης έφυγαν για Μεξικό και προσπαθεί να πείσει κάποιους από τη «Μάντρα» να πάνε μαζί του.

 

Κανείς δεν θέλει για τους δικούς του λόγους κι έτσι πηγαίνει μόνος του. Στο μεταξύ, περίεργες εκλείψεις και βροχές μετεωριτών έχουν αναστατώσει τους κατοίκους της Αθήνας, κάτι που δεν κάνει τη διάθεσή του καλύτερη.

Όταν υποδέχονται τον Φοίβο ο Νίκος, η Ρένα Μόρφη και οι «Μουσικοί του Kουτιού», του επιφυλάσσουν ευχάριστες εκπλήξεις. Όλα τα «Νούμερα» είναι εκεί, ακόμη κι ο Θανάσης με τη Δανάη, εκτάκτως από το Μεξικό, κι ενώ ο Παντελής δοκιμάζει τη μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής του.

Πού εμπλέκεται η Μυρτώ Αλικάκη;

Ο «Δημόκριτος» και η NASA ανακοινώνουν κάτι που δεν το περιμένει κανείς: ένας κομήτης προσκρούει σε τρεις ώρες στη Γη. Η συντέλεια έρχεται. Πώς θα αντιδράσουν οι ήρωές μας; Ήταν, λοιπόν, γραφτό τους να περάσουν το τέλος του κόσμου μαζί; Η συνέχεια επί της οθόνης!

Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Καραντινάκης

Συμμετέχουν: Φοίβος Δεληβοριάς, Σπύρος Γραμμένος, Ζερόμ Καλούτα, Βάσω Καβαλιεράτου, Μιχάλης Σαράντης, Γιάννης Μπέζος, Θανάσης Δόβρης, Θανάσης Αλευράς, Ελένη Ουζουνίδου, Χάρης Χιώτης, Άννη Θεοχάρη, Αλέξανδρος Χωματιανός, Άλκηστις Ζιρώ, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Γιάννης Σαρακατσάνης και η μικρή Έβελυν Λύτρα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ