Τέμπη: Θρήνος στην κηδεία της 26χρονης σοπράνο Ελισάβετ Χατζηβασιλείου - «Η φωνή σου θα ομορφαίνει και τα Ουράνια»

Σε κλίμα πένθους έχει βυθιστεί το Ωραιόκαστρο για την 26χρονη σοπράνο Ελισάβετ Χατζηβασιλείου.... 

Το τελευταίο «αντίο» στην 26χρονη σοπράνο από τη Θεσσαλονίκη, είπαν οικογένεια και φίλοι, στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταύρου στη Γαλήνη Ωραιοκάστρου.

Η Ελισάβετ Χατζηβασιλείου ήταν μία εκ των επιβατών του τρένου που ενεπλάκησε στο δυστύχημα στα Τέμπη.

Οι γονείς και οι φίλοι της Ελισάβερ έζησαν ώρες αγωνίας καθώς για ημέρες μετά το δυστύχημα με τα τρένα στα Τέμπη δεν είχε καταστεί εφικτό να ταυτοποιηθεί η σορός της.

Δείτε επίσης: Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Τα επόμενα βήματα της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για το δυστύχημα

 

Φίλοι και συγγενείς αναζητούσαν ένα σημάδι για την Ελισάβετ. Την Παρασκευή βρέθηκε νεκρή η γάτα της, κάποια μέτρα απόσταση από τον τόπο του δυστυχήματος, μέσα στη γατοφόρο.

Το τυφλό γατί που είχε διασώσει η Ελισάβετ ταξίδευε πάντα και παντού μαζί της. Τη στιγμή της σύγκρουσης φαίνεται ότι εκτοξεύτηκε εκτός του τρένου.

Η νεαρή σοπράνο έμενε στη Θεσσαλονίκη ωστόσο ταξίδευε συνεχώς στην Αθήνα λόγω υποχρεώσεων. «Η Ελισάβετ είναι ένα κορίτσι πάρα πολύ καλόψυχο και γλυκό πραγματικά, πάντα με ένα χαμόγελο, με τον καλό τον λόγο. Είναι σοπράνο, απολαμβάνει τη ζωή, της αρέσει η τέχνη, πηγαίνει συχνά σε εκθέσεις», έλεγε φιλικό της πρόσωπο όταν ακόμη θεωρούνταν αγνοούμενη.

«Αστέρι μας, η αγγελική φωνή σου τώρα θα ομορφαίνει και τα Ουράνια» ήταν μερικά από τα σπαρακτικά λόγια που ακούγονταν στην κηδεία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ