Τζούλια Φοξ: Η επανεφεύρεση του φορέματος ζώνη- Το κιτς στο μεγαλείο του!

Ακόμη μία "έκρηκτική" εμφάνιση της ηθοποιού

Είμαστε όλοι συνηθισμένοι στην εντυπωσιακή γκαρνταρόμπα της Τζούλια Φοξ. Η λάτρης της μόδας έχει κάνει κάποιες τολμηρές επιλογές ενώ ακόμη ακολουθούν τα σόου του φθινοπώρου και του χειμώνα 2023.

 

 

 

 

 

 

 

 

Έχουμε ακούσει για το φόρεμα με ζώνη, αλλά η τελευταία εμφάνιση της Φοξ φέρνει μια εντελώς διαφορετική έννοια στον όρο. Το εντυπωσιακό μαύρο δερμάτινο μίνι φόρεμα που φόρεσε στο Παρίσι την Πέμπτη είναι της ανερχόμενης σουηδικής εταιρείας Hodakova και είναι σχολαστικά κατασκευασμένο από πολλές κάθετα ραμμένες μεταξύ τους ζώνες. Το υπόλοιπο σύνολο της Τζούλια περιελάμβανε μια μαύρη δερμάτινη καμπαρντίνα με ασημί πινελιές, μια μαύρη δερμάτινη μίνι τσάντα και μαύρα δερμάτινα γοβάκια. 


twitter

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ένα αξεσουάρ μόδας να χρησιμοποιείται με "ιδιαίτερο" τρόπο τις τελευταίες ημέρες.


instagram @kimkardashian

Διαβάστε ακόμη: Το βίντεο τον πρόδωσε: Ο Kanye West δέρνει θαυμαστή του, ουρλιάζει σε συνεργάτιδές του - τώρα στον ανακριτή

Την περασμένη εβδομάδα στο Μιλάνο, η Kim Kardashian φόρεσε ένα μπεζ δερμάτινο σετ Dolce & Gabbana, διακοσμημένο με ζώνες, ενώ επισκεπτόταν το εμβληματικό κατάστημα της ιταλικής μάρκας μέσω του Montenapoleone.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ