Το κλάμα του Αλέξη Κούγια για τα Τέμπη: "Έχω κι εγώ παιδιά στην ηλικία τους" (βιντεο)

Φανερά συγκινημένος ο Αλέξης Κούγιας λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων βρέθηκε ο Αλέξης Κούγιας προκειμένου να μιλήσει για το δυστύχημα στα Τέμπη που στοίχισε τη ζωή δεκάδων ανθρώπων.

Ο γνωστός ποινικολόγος έχει αναλάβει την υπεράσπιση των οικογενειών των θυμάτων προκειμένου να αποδοθεί δικαιοσύνη στη μνήμη όσων έφυγαν.

Διαβάστε ακόμη: Συγκλονίζει ο φίλος της νεκρής Ιφιγένειας: Κρεμόταν από το παράθυρο, την κρατούσα με όλη μου τη δύναμη – Μόλις 22 ετών (βίντεο)

Ο ίδιος δήλωσε φανερά συγκινημένος και συντετριμμένος με τα γεγονότα και «έσπασε» στον αέρα του δελτίου.

"Είμαι συνήγορος οικογενειών πολλών θυμάτων, όμως ειλικρινά σας λέω ότι μετά από αυτό που άκουσα από αυτό το παλικάρι δεν έχω την δύναμη να μιλήσω. Είμαι σκληρός άνθρωπος αλλά, ειλικρινά σας το λέω, δεν μπορώ. Είμαι συγκινημένος πάρα πολύ."

Διαβάστε ακόμη: Τραγωδία στα Τέμπη: Στους δρόμους όλης της χώρας φοιτητές και μαθητές - "Ήταν η κακιά η (χ)ώρα"

"Δεν θέλω να… Τι να μιλήσουμε και τι να πούμε; Να πούμε νομικά; Τι να μιλήσουμε και τι να πούμε; Ειλικρινά σας το λέω, είμαι συγκινημένος ιδιαίτερα. Τι να πεις στους ανθρώπους; Συγγνώμη, δεν μπορώ, ειλικρινά σας το λέω. Σκέφτομαι τον εαυτό μου στο δικαστήριο… Τι να πεις για αυτούς τους ανθρώπους; Λυπάμαι πολύ, δεν μπορώ να συνεχίσω! Σας ζητώ συγγνώμη! Έχω γιο 20 ετών που είναι στο Πανεπιστήμιο και μια κόρη 17 ετών. Δεν θέλω να συνεχίσω. Συγγνώμη. Με συγχωρείτε πάρα πολύ που σας χαλάω τη σύνδεση. Ευχαριστώ πολύ" είπε, βουρκωμένος, ο Αλέξης Κούγιας και αποχώρησε από το παράθυρο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ